SOUTĚŽ: TARIF MŮJ STUDENT NA ROK ZDARMA

• Stačí on-line uzavřít smlouvu na tarif Můj Student
  • Pět výherců získá studentský paušál na rok zdarma
  • Za každou on-line uzavřenou smlouvu navíc neomezená data na 30 dnů zdarma a 20 % sleva do eShopu Freshlabels.cz

Praha, 7. září 2020 – Proč si nevylepšit začátek školního roku? Od 4. září přichystal T-Mobile soutěž nejen pro všechny školou povinné. Každý, kdo do 30. září on-line uzavře smlouvu k paušálu Můj Student (pro zákazníky do 26 let věku), může získat svůj tarif na celý rok zdarma. Hraje se celkem o pět tarifů. Pro všechny účastníky má T-Mobile další zajímavé odměny.

Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá. Stačí si od 4. do 30. září on-line sjednat tarif pro mladé do 26 let Můj Student. Tím se zákazník automaticky zařadí do slosování o pět hlavních cen – měsíční paušál na rok zdarma. A je jedno, jakou nabídku pro mladé si vybere. Třeba Můj Student 100 (100 minut a SMS do všech sítí) a 7 GB dat za 425 Kč měsíčně, nebo Můj Student 100 a Neomezená data SD (20 GB plnou rychlostí, pak 3 Mbit/s) za 675 Kč s DPH. Za první rok tak může ušetřit více než osm tisíc korun. Vše o soutěži najdete také na www.t-mobile.cz/pro-mlade.

Na koho se štěstí neusměje, i tak nepřijde zkrátka. Za každé on-line sjednání dostane totiž zákazník na první měsíc neomezená data zdarma a k tomu slevu 20 % do eShopu Freshlabels.cz. Ten nabízí nejzajímavější produkty od progresivních značek a designérů z celého světa, které splňují vysoké nároky na designu, kvalitu a jsou ohleduplné k lidem a životnímu prostředí.

Kdo si k on-line sjednanému tarifu Můj Student vezme i telefon, tomu bezplatně navýší T-Mobile jeho měsíční datový limit o 1 GB, tedy celkem 24 GB během dvou let. Více ZDE.

K uzavření smlouvy on-line s výhodou pro studenty stačí uvést rodné číslo dokazující, že uživatel ještě neoslavil sedmadvacáté narozeniny. U zákazníků mladších 18 let pak smlouvu může uzavřít zákonný zástupce. Smlouva je na dobu neurčitou a není potřeba se vázat na 24 měsíců. Tarify Můj Student si lze přidat do rodinného řešení Magenta 1 a díky tomu tak zákazníci získají ještě výhodnější ceny.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).