Až 1 GB dat a volání zdarma za dobití: T-Mobile představil nové schéma odměn za dobití předplacených karet. Nové edice rovněž nabídnou více dat

Bonusy za dobití i větší objem dat za stejné peníze. T-Mobile představil nové odměny za dobití kreditu pro všechny uživatele předplacených služeb s hlasovým tarifem, a také dvě zbrusu nové edice karet. Předplacená služba T-Mobileje díky oběma novinkám vhodnou volbou pro všechny zákazníky, kteří se nechtějí vázat smlouvou a chtějí mít své výdaje pod kontrolou.

Praha 1. října 2021 - Novinkou, kterou dnes T-Mobile spouští, je systém dlouhodobých odměn za dobití předplacených karet. Odměna za dobití čeká od 1. října 2021 na všechny zákazníky s předplacenou službou s hlasovým tarifem pokaždé, když si navýší kredit alespoň o 250 korun. Odměny jsou odstupňované podle výše dobití a zahrnují data nebo balíček volání a dat zdarma, které platí po dobu 30 dnů. Za dobití ve výši 250 - 299 Kč získá zákazník 500 MB dat, za částku od 300 Kč pak obdrží 1 GB dat a neomezené volání na čísla T-Mobilu.

Získání odměny je podmíněno jedině výší dobíjeného kreditu. Není vůbec podstatné, jakým způsobem dobití proběhlo a odměněno bude dobití přes jakýkoliv dobíjecí kanál. Svou odměnu si musí zákazníci vyzvednout v aplikaci Můj T-Mobile vždy do 7 dnů po dobití předplacené karty. S každým dalším dobitím získávají zákazníci znovu nárok na novou odměnu, která se v Můj T-Mobile aplikaci zobrazí v sekci Srdcovky. Vyzvednuté odměny se nesčítají, v jednu chvíli může mít zákazník aktivní vždy pouze jednu výhodu.

„Velmi si vážíme důvěry našich zákazníků a máme radost, když jsou u nás spokojeni. Proto jim přinášíme odměnu za to, že využívají naši předplacenou službu,“ říká Andrea Kilingerová, manažerka předplacených služeb společnosti T-Mobile Czech Republic, a doplňuje: „Zvolili jsme pro ně jednoduché řešení, kdy každé dobití příslušné částky automaticky aktivuje nárok na odměnu v T-Mobile aplikaci, a tu si stačí jen vyzvednout. Plníme tak přání jak našich uživatelů mobilních dat, tak zákazníků, kteří převážně volají.“

Nové jsou také dvě předplacené karty se 3 a 10 GB dat, které budou nahrazovat předplacené karty se 2 a 5 GB. Zákazníkům nabídnou více dat, bonusový počáteční kredit a přednastavený datový balíček se slevou na obnovení. „Vycházíme vstříc našim zákazníkům, kteří se nechtějí omezovat ve spotřebě dat a zároveň je pro ně důležité mít výdaje pod kontrolou. Věříme, že z nové předplacené nabídky si vyberou jak pokročilí ‚dataři‘, tak ti, kteří potřebují data v rámci běžných denních aktivit,“ uzavírá Andrea Kilingerová.

Předplacená 10 GB karta za 499 Kč je určena pro náročnější zákazníky, kteří potřebují dostatečné datové připojení. Nabídne bonusový počáteční kredit 100 Kč s platností 12 měsíců a službu 10 GB dat na prvních 30 dní, kterou je následně možné obnovit se slevou 10 % oproti ceníkové ceně 10 GB balíčku. Druhá novinka v podobě 3 GB karty za 200 Kč obsahuje přednastavenou službu 3 GB dat na prvních 30 dní, kterou lze obnovit se slevou 20 %. Ani u této karty nechybí počáteční bonusový kredit ve výši 100 Kč na prvních 12 měsíců.

Všechny informace týkající se nových odměn za dobití i nových předplacených karet T-Mobile jsou k dispozici na https://www.t-mobile.cz/nabidka-predplacenych-karet

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).