300 000 skladeb jako bonus k tarifům BAV SE

• Nejlevnější tarif pro mladé přichází s unikátní nabídkou pro milovníky hudby
  • Noví uživatelé tarifů BAV SE a BAV SE s Mých5 získají v ceně tarifu až 300 tisíc skladeb, které jim zůstanou napořád, cena tarifů zůstává nezměněna
  • Již za 99 Kč měsíčně lze posílat SMS na 5 čísel zdarma a mít hudby, co hrdlo ráčí

Praha, 24. srpna 2009 - T-Mobile přichází s dalším unikátním konceptem ve stahování digitální hudby. Zákazníci, kteří se v období mezi 1. zářím 2009 a 31. prosincem 2009 rozhodnou aktivovat/prodloužit nebo přejít na tarif BAV SE nebo BAV SE s Mých5 z předplacené karty, získají bezplatný přístup k více než 300 tisícům skladeb z katalogu největšího hudebního vydavatelství Universal Music. Jako bonus pak dostanou i kompletní diskografii zpěvačky Pink!.

Mladí lidé ve věku od 6 do 26 let, pro které jsou tarify BAV SE a BAV SE s Mých5 určeny, si tak mohou stáhnout jakýkoliv počet písniček a přitom nebudou platit ani za ně samotné, ani za datové přenosy potřebné k jejich stažení! Produkci třeba od Eminema, The Black Eyed Peas, Lady GaGa, U2, The Cure, ale i Chinaski nebo Ewy Farné si budou moct zákazníci získat po dobu 12 měsíců od aktivace tarifu. Songy jim ale zůstanou i poté, jejich platnost nebude omezena.

Skladby určené pro bezplatné stahování budou k dispozici v samostatném katalogu, do kterého budou mít přístup pouze příslušná telefonní čísla uživatelů BAV SE a BAV SE s Mých5. Hudbu bude možné zdarma stahovat přímo do mobilního telefonu z WAPového portálu t-zones a z portálu web'n'walk. Od poloviny září pak bude dostupný download do počítače prostřednictvím webových stránek www.t-music.cz. Skladby budou chráněné DRM, které však nebude omezovat dobu, po kterou je mohou uživatelé přehrávat.

"Podle našich průzkumů zejména mladí lidé ve věku od 6 do 26 let patří mezi vůbec nejaktivnější posluchače hudby. Ta je jim společníkem cestou do školy, při sportování i ve volných chvílích či při učení. Hudba je zkrátka součástí jejich každodenního života," upozorňuje Petr Dvořák, ředitel marketingu T-Mobile Czech Republic. "Proto jsme se také rozhodli přijít na začátku školního a akademického roku s převratnou nabídkou, kterou jsme obohatili o dvě čerstvé novinky z produkce špičkových hudebních skupin," dodává.

"Nabídka na spolupráci od společnosti T-Mobile byla pro nás výzvou najít oboustranně výhodný model, který přinese průlom v oblasti digitální distribuce hudby. Věřím, že se nám podařilo najít opravdu zajímavou platformu, která osloví velké množství mladých lidí a ukáže jim, že při správném nastavení stojí za to užívat hudbu legálně. Naším úkolem je šířit výsledky činnosti našich umělců a získávat pro ně odpovídající finanční kompenzaci. To se zde podařilo a věřím, že máme před sebou s T-Mobile další zajímavé možnosti spolupráce," říká Tomáš Filip, generální ředitel vydavatelství Universal Music.

BAV SE s Mých5
Měsíční paušál 99 Kč
Sazby
Volání na Mých5 2,90 Kč
Volání na ostatní čísla 4,90 Kč
SMS na Mých5 Zdarma
SMS na ostatní čísla 1,00 Kč

BAV SE
Měsíční paušál 226,10 Kč
Volné minuty 50
Volné SMS 100
Sazby
T-Mobile a pevné sítě v ČR špička 4,17 Kč
T-Mobile a pevné sítě v ČR mimo špičku 2,26 Kč
Ostatní mobilní sítě v ČR 5,36 Kč
SMS 1,19 Kč

Poznámka: Ceny jsou uvedeny včetně DPH: tarify BAV SE a BAV SE s Mých 5 s neomezeným přístupem k hudbě jsou určeny pouze pro osoby ve věku od 6 do 26 let.

Prezentaci z tiskové konference nalezenete zde.