BOHATÉ TWIST LÉTO: DVOJNÁSOBEK DAT A BONUS ZA DOBITÍ

• 10 GB dat za cenu 5GB balíčku
  • 25 % kreditu navíc za dobití v prodejnách a v on-line kanálech T-Mobile

Praha, 16. června 2020 – Nedostatkem dat a kreditu nebudou v létě trpět uživatelé předplacených Twist karet. T-Mobile totiž pro ně připravil dvojnásobnou porci dat i bonusový kredit za dobití. Nejen na prázdninové měsíce si mohou twisťáci pořídit 10 GB dat za cenu 5 GB. A k tomu jim T-Mobile přidá 25 % kreditu navíc při dobití v prodejnách T-Mobile, na webu nebo v aplikaci Můj T-Mobile.

Kdo si do 28. července aktivuje balíček 10 GB dat, zaplatí pouze cenu balíčku s objemem 5 GB. Místo 599 Kč tak vyjde na 449 Kč. Navíc, dokud si zákazník balíček nevypne, bude moci surfovat za sníženou cenu. Moře dat za zvýhodněnou cenu si tak majitelé předplacené karty mohou užívat nejen v létě, ale i na podzim, v zimě…

„V létě se mobilní data obzvlášť hodí. Proto chceme dát všem twisťákům dvojnásobný objem dat, nejen na prázdniny,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile a doplňuje: „Datovou nabídku k předplaceným kartám budeme i do budoucna dále vylepšovat.“

Operátor také až do konce července zároveň nabízí 25 % kreditu navíc při dobití v prodejnách T-Mobile, platební kartou na webu t-mobile.cz nebo v mobilní aplikaci Můj T-Mobile. Bonusový kredit lze využít na volání, SMS či data a platí 30 dnů. Minimální výše dobití v aplikaci je 250 Kč, v případě ostatních způsobů 350 korun. Za navýšení kreditu například o 400 Kč tak přidá T-Mobile další stokorunu.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).