Bohatý Ježíšek u T-Mobile: Dvojičky telefonů s druhým zařízením za 1 Kč, až 7 000 korun na elektroniku a odměny pro majitele předplacenek

• portfolio Samsung se slevou až 14 000 Kč
  • notebooky již od 3 021 Kč
  • exkluzivní nabídka od Apple: iPhone a Apple Watch za 1 Kč
  • vyšší odměny pro zákazníky předplacených karet

Zvýhodněný telefon s nejlepší dotací na trhu a druhým za korunu, nová televize či herní konzole, ale i exkluzivní balíčky produktů značky Apple. T-Mobile představil vánoční nabídku, ze které si dárek pro sebe nebo své blízké vybere opravdu každý. Ke zvýhodněným telefonům totiž přibyla i spotřební elektronika včetně chytrých televizorů Samsung, herních konzolí či notebooků. Vedle tarifních dotací čekají odměny také na majitele předplacenek, kteří získají speciální vánoční bonus za dobití. A pestrá vánoční nabídka platí i pro živnostníky.

Výhodné dotace na nákup vánočních dárků

T-Mobile o Vánocích odměňuje všechny své zákazníky, pro které připravil nejvýhodnější tarifní dotace na trhu. Produkty z portfolia značky Samsung zákazníci pořídí až o 7 000 Kč levněji, případně mohou využít akci s druhým telefonem za pouhou 1 Kč a ušetřit až 14 000 Kč. Dotace se přitom nevztahuje jen na mobilní telefony, ale na celou řadu další domácí elektroniky, která je oblíbeným vánočním dárkem. K hlasovému tarifu je možné zakoupit také herní konzole už od 999 Kč, notebooky Acer od 3 021 Kč nebo televizory Samsung od 7 721 Kč.

“Zatímco většina operátorů od dotací na nákup zařízení ustupuje, pro nás jsou nadále důležitou odměnou, kterou chceme pro naše zákazníky zachovat – ať už touží po novém telefonu nebo potřebují spíš notebook či televizor,” dodává Michal Podlucký, ředitel segmentu pro rezidentní zákazníky ze společnosti T-Mobile.

Druhé Apple zařízení za 1 Kč

Exkluzivní nabídka čeká o Vánocích na zákazníky, kteří si zakoupí některý z modelů iPhonu v kombinaci s chytrými hodinkami Apple Watch. Od poloviny listopadu až do Vánoc budou moci získat jedno ze zařízení za 1 Kč a obě tak už od 12 999 Kč. T-Mobile navíc nadále zůstává jediným českým operátorem, u kterého lze díky službě Apple Watch Connectionz hodinek telefonovat i bez iPhonu.

Na Vánoce vyšší odměna za nabití předplacených karet

O speciální vánoční odměnu letos nepřijdou ani Twist zákazníci s hlasovým tarifem. Za každé dobití předplacené karty částkou alespoň 250 Kč získají balíček 1 GB dat zdarma a neomezené volání do sítě T-Mobile na 30 dnů zdarma. Dobít kartu mohou jakkoliv a kdekoliv, odměnu si vyzvednou přímo v aplikaci Můj T-Mobile.

“Chceme, aby si naši zákazníci mohli se svými nejbližšími naplno užít nejen Vánoce, ale byli spolu ve spojení neustále. I proto jsme do vánoční nabídky zařadili také výhodný bonus za dobití nebo dárek v podobě ročního datového balíčku s 12 GB za 499 Kč,” dodává Michal Podlucký ze společnosti T-Mobile.

Výhodný internet i T-Mobile TV

Vánoční ceny se dotknou i televizních tarifů. Na nové zákazníky T-Mobile TV čeká zvýhodněná cena už od 99 Kč a k tarifu M a vyššímu získají balíček HBO Základ na tři měsíce zdarma. Optický internet a DSL připojení pak pořídí zákazníci v nejvyšší rychlosti za 299 Kč na prvních šest měsíců od zřízení služby.

Více info na www.t-mobile.cz/vanoce

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).