EURO 2012 jedině s T-Mobile

• Dárky ve všech prodejnách T-Mobile
  • „Hraniční kontroly“
  • Lístky zdarma na přípravný zápas s Maďarskem

Praha, 29. května 2012 – Čeští fanoušci se chystají na EURO a T-Mobile jako generální sponzor fotbalové reprezentace chce znásobit jejich zážitky. Příznivci kopané se mohou těšit na nové fotbalové aplikace, zajímavý dárek v prodejnách operátora, speciální hraniční hlídky či hráčské sběratelské kartičky v limitované T-Mobile edici.

„Česká fotbalová reprezentace a T-Mobile patří již řadu let neodmyslitelně k sobě. Po čtyřech letech se fanoušci opět dočkali účasti na vrcholné evropské akci, a my jim chceme tento fotbalový svátek co nejvíce zpříjemnit,“ říká František Mala, marketingový ředitel společnosti T-Mobile.

Ve výbavě správného fanouška nebudou chybět tři aplikace z dílny T-Mobile. První s tematickým názvem ME2012 nabídne všechny nezbytné informace: kompletní výsledky, soupisky týmů, drby ze zákulisí, ale i možnost poslat vzkaz národnímu týmu či soutěže o zajímavé ceny. Pro ukrácení volné chvíle je určen Fotbálek, čili stolní fotbal pro jednoho nebo dva hráče. Třetí aplikace Fandi nahlas obsahuje tradiční zvuky při fandění na stadionu, jako jsou buben, trubka nebo řehtačka. Všechny aplikace jsou určeny pro telefony s operačními systémy Android a iOS. ME2012 pak od startu šampionátu navíc i pro platformu Windows Phone. Aplikaci ME2012 pro T-Mobile vyvinula společnost Inmite, ostatní dvě aplikace pak Symbio.

Ani ti, kteří ještě nemají chytrý telefon, nepřijdou zkrátka. Kdo je zletilý a ve dnech, kdy budou Čech a spol bojovat o body v základní skupině, zakoupí cokoliv v prodejnách T-Mobile, dostane jako dárek plechovku Gambrinusu z limitované edice s fotbalovou grafikou. Vychutnat si utkání s novým pivem Gambrinus Originál 10° lze do vyčerpání zásob.

Fanoušci, kteří zamíří přímo do Polska, se setkají na hlavních silničních tazích směr Vratislav s „Hraničními kontrolami“. Ty obsadí při zápasech českého mužstva posledních pět čerpacích stanic před hranicemi ve směru od Liberce, Ostravy a Hradce Králové. Zákazníky T-Mobile vybaví nezbytnými fanouškovskými doplňky – šálami, vlaječkami na tvář, plechovkami piva z limitované edice apod.

Sběratele jistě potěší speciální kolekce hráčských kartiček v designu T-Mobile. Sedm hráčů předstoupilo před objektiv Jana Taubera, oficiálního fotografa české reprezentace. Kartičky bude možno získat v prodejnách T-Mobile nebo prostřednictvím soutěží, ať už v aplikaci ME2012 nebo na facebooku.

Ještě než vypukne samotný turnaj, odehraje český tým 1. června přípravný zápas s Maďarskem v Praze na Letné. T-Mobile svým zákazníkům přinesl přes tisíc lístků zdarma, vstupenky se na pražských prodejnách rozdaly během čtvrtečního dopoledne doslova během chvíle.

Více informací na www.t-mobile.cz/fotbal.