Fotbalové mistrovství s T-Mobile: zážitky jako nikdy předtím

• Reprezentační dres získají zákazníci jako dárek k Twist sadě i aktivaci
  • Exkluzivní zpravodajství do mobilu nabídne jen T-Mobile
  • Fotbaloví fanoušci prožijí EURO s naší reprezentací, jako by byli u toho
  • České fotbalové hvězdy, maskot šampionátu a řada dalších motivů čekají ke stažení na t-zones
  • Nervozitu před zápasem pomohou zaplašit fotbalové Java hry

Praha - Doslova na vlastní kůži mohou blížící se mistrovství Evropy ve fotbale prožívat zákazníci T-Mobile. Díky exkluzivnímu zpravodajství ze zápasů českého týmu a z dění na UEFA EURO 2004 mohou mít například fotografii vstřeleného gólu během několika minut v mobilu jako první. Novinky, důležité události, komentáře hráčů, ale také drby jim umožní být s českým národním týmem i v těch nejvypjatějších chvílích. Mobilní portál t-zones zase přinese možnost sledovat s mobilem šampionát minutu po minutě a mít po ruce kompletní výsledkový servis, tabulky, program a řadu dalších informací. Pro zklidnění lze sáhnout po některé z fotbalových Java her či si stáhnout MMS pohlednici s oblíbenou fotbalovou hvězdou nebo například oficiální skladbu mistrovství od Nelly Furtado. Podpořit náš tým a fandit může každý zákazník: T-Mobile dává jako dárek ke každé Twist sadě a nové aktivaci reprezentační dres. Ať už si zákazník u T-Mobile pořídí jakýkoliv telefon, vždy mu poskytne ten ideální způsob sledování fotbalového šampionátu.

Dres zdarma
Reprezentační dres získá od 3. května jako dárek každý zákazník, který si koupí novou Twist sadu, označenou samolepkou s obrázkem dresu, či si aktivuje některý ze standardních tarifů T-Mobile. Stejně tak může v dresu v národních barvách fandit českému týmu uživatel předplacené karty, který se rozhodne přejít na paušální program, a také zákazník, jenž si v tomto období prodlouží účastnickou smlouvu.

Pro zájemce o twistové služby jsou připraveny cenově velmi výhodné "Euro sady" s telefonem Siemens A60 za 2999 Kč; za 4499 lze pořídit sadu s telefonem Nokia 3100 a na 4999 Kč vyjde zákazníka sada se Siemensem MC60, který má vestavěný fotoaparát. Tyto sady navíc obsahují Twist kartu ze speciální edice s kreditem 20 Kč a 30% bonusem, jejž zákazník může uplatnit při prvním dobití částkou 400 Kč a více.

Výše uvedené telefony jsou v mimořádné cenové nabídce i pro zákazníky, kteří budou telefonovat za paušál: buď si ho zakoupí v balíčku HIT, nebo využijí možnosti zvýhodněné ceny, při níž navíc zaplatí za aktivaci jen polovinu standardního poplatku. Nově se za zvýhodněnou cenu 8499 Kč objeví Nokia 6230 s vestavěným fotoaparátem, která kromě jiného umí přehrávat videozáznamy, stejně tak jako horká novinka Sharp TM100, jež bude v průběhu května k dostání výhradně pro zákazníky T-Mobile, a to za zvýhodněnou cenu 9999 Kč.

Exkluzivní zpravodajství
S mobilním telefonem T-Mobile může být každý fanoušek v centru dění fotbalového šampionátu. Díky exkluzivnímu zpravodajství mu neunikne jediný gól, výsledek ani žádná důležitá událost. T-Mobile připravil celkem tři zpravodajské balíčky. Zákazník si jednoduše předplatí celkové zpravodajství, za něž zaplatí od 19 Kč, a každá zpráva v rámci balíčku ho tak přijde mnohem výhodněji, než kdyby si zprávy objednával jednotlivě. Za jednotnou cenu balíčku získá požadované informace formou SMS, MMS, nebo dokonce videozáznamu - podle svého přání a především podle toho, jaký formát zpráv jeho telefon podporuje.

První ze speciálních zpravodajských balíčků potěší každého, kdo pilně drží pěsti českému týmu. Zprávy z tréninků a utkání, informace o zdravotním stavu hráčů, atmosféru v týmu, komentáře odborníků, rozhovory s hráči a trenéry - to vše zájemce obdrží formou SMS a MMS zpráv, kterých může být za den až osm. Díky balíčku Zápas každý prožije utkání našeho týmu i v době, kdy zrovna nesedí u televizní obrazovky. Exkluzivní informace a fotografie z právě probíhajícího zápasu českého týmu, góly, šance, důležité karty a vyloučení zde zákazník dostane opět prostřednictvím SMS a MMS zpráv, nebo dokonce jako videozáznam. V rámci balíčku Euro bude nabízeno to nejdůležitější z aktuálního dění na UEFA EURO 2004. I v práci nebo v tramvaji tak každý může mít vždy ty nejčerstvější zprávy, ať už to jsou výsledky zápasů, novinky v týmech, komentáře trenérů a hráčů či zajímavosti a drby, popřípadě i fotografie ze zápasů nebo tabulky skupin.

Zpravodajské balíčky lze objednávat již od 5. května. První informace budou zákazníci dostávat od 1. června, kompletní zpravodajství pak od začátku mistrovství, tj. od 12. června.

Šampionát s t-zones
Aktuální dění na fotbalovém mistrovství lze kdykoliv sledovat na wapových stránkách t-zones. Pod speciální položkou EURO 2004 v kategorii t-sports najdou zájemci jak nejnovější zprávy, tak on-line přenosy jednotlivých zápasů, kompletní výsledkový servis, tabulky a program. Chybět nebudou ani důležité informace o českém týmu a dění v jeho zákulisí.

Ke stažení do mobilu je připravena celá řada fotbalových motivů. Pod Downloads v kategorii Euro 2004 jsou na výběr MMS pohlednice a tapety s českými fotbalisty v akci - Nedvědem, Čechem, Rosickým, Kollerem nebo například Barošem - či s maskotem šampionátu. Displej telefonu bude možné stylově obléknout také díky logům, obrázkům a obrázkovým SMS. Všechny motivy si přitom zákazník může objednat sám pro sebe nebo poslat podobně naladěným přátelům jako dárek.

Pobavit se, zmírnit chvíle napětí a přitom být stále s fotbalem umožní nové Java hry. Třeba ta, v níž se lze stát součástí českého národního týmu a hrát proti našim soupeřům na UEFA EURO 2004.

Kompletní servis k fotbalovému mistrovství UEFA EURO 2004 bude k dispozici na internetové stránce www.t-mobile.cz/euro2004.

Uvedené ceny jsou včetně DPH.