iPhone 7 a 7 Plus jde do prodeje

• K dispozici barvy černá, temně černá, růžovozlatá, zlatá a stříbrná
  • Na splátky od 1 Kč
  • Nejlevnější model iPhone 7 32 GB přijde s úvazkem na 19 551 Kč

Praha, 22. září 2016 – T-Mobile zahájí zítra (23. 9. 2016) prodej novinek letošního podzimu – iPhone 7 a 7 Plus. Modely sází na nejvýkonnější procesor, voděodolnost a největší výdrž baterie. Operátor nabídne obě zařízení zpočátku pouze ke smlouvě či prodloužení, další dodávky budou postupně uvolňovány k volnému prodeji. Nejlevnější iPhone 7 s úvazkem přijde na 19 551 Kč. Všechny modely budou k dispozici na splátky: iPhone 7 od 1 Kč + 23*850 Kč (32 GB), 23*950 Kč (128 GB), iPhone 7 Plus 128 GB také od 1 Kč a pak 23*1 100 Kč měsíčně. Za iPhone 7 s nejvyšší kapacitou paměti 256 GB dá na místě zákazník 849 Kč a pak 23* 1 050 Kč, zařízení bude k dispozici pouze na e-shopu.

ModelBarva

Základní cena

s DPH

Cena s DPH se smlouvou

(2 nebo 3 roky)

iPhone 7 32 GB černá, růžovozlatá, stříbrná* 21 099 19 551
iPhone 7 128 GB temně černá, zlatá, stříbrná 24 299 21 851
iPhone 7 256 GB temně černá* 27 499 24 999
iPhone 7 Plus 128 GB černá 28 199 25 301

*model v uvedené barevné variantě pouze na e-Shopu

Novinka iPhone 7 nabídne displej 4.7" a verze Plus 5.5" Retina HD s 3D Touch, který reaguje na přítlak decentní hmatovou odezvou. Efekt technologie 3D Touch uživatelé mohou nejen vidět, ale i cítit. Fotoaparát 12 Mpx (u Plus s teleobjektivem) má optickou stabilizaci obrazu.

U iPhone 7 čtyřdiodový blesk svítí o 50 procent silněji než u šestkové řady. Blesk se navíc přizpůsobuje barevné teplotě prostředí, a pomáhá tak dosahovat lépe nasvícených fotek.

iPhone 7 Plus má soustavu dvou fotoaparátů s širokoúhlým objektivem a teleobjektivem, převratným obrazovým procesorem a umí dvojnásobný optický zoom. Zdokonalený digitální zoom navíc přitáhnete obraz až 10násobně a videa 6násobně.

Oba modely také zvládnou zpomalené video v HD kvalitě nebo časosběrné video v dynamických intervalech. Mozkem iPhonu je vylepšený obrazový procesor v čipu A10 Fusion. Proti iPhonu 6 pracuje až dvojnásobnou rychlostí. Díky čipu A10 Fusion vydrží tento iPhone na jedno nabití déle než jeho předchůdci. Jde o první generaci iPhonů, která odolává prachu a postříkání vodou.

V balení obou novinek jsou sluchátka EarPods s konektorem Lightning a nechybí adaptér pro klasický 3,5mm jack. Telefony vyžadují nanoSIM a podporují VoLTE a Wi-Fi volání.

Více informací na www.t-mobile.cz.