JARNÍ PÁRTY U KAKTUSU: 6 GB A NEOMEZENÁ DATA NA SOCIÁLNÍ SÍTĚ

• Pro stávající uživatele balíček 6 GB a neomezená data na sociální sítě za 200 korun
  • Pro nové zákazníky SIM karta v limitované edici s datovým balíčkem včetně kreditu 100 Kč

Praha, 20. dubna 2021 – Bez pořádné porce mobilních dat to dnes už nejde. A proto Kaktus, virtuální operátor v síti T-Mobile, nabízí od 16. dubna svým zákazníkům jedinečný balíček na mobilní surfování. Neomezená data na vybrané sociální sítě a k tomu dalších 6 GB, to vše za 200 korun na 30 dnů. Noví zákazníci také nepřijdou zkrátka, stačí si objednat na Kaktus eShopu SIM kartu ze speciální edice. Ta obsahuje nejen uvedenou porci dat, ale i 100korunový kredit. Na aktivace balíčku i nákup SIM karty mají zákazníci čas až do konce května 2021.

„Když jsme tuto limitovanou nabídku představili loni v prosinci, zájem zákazníků nás opravdu potěšil. Každý druhý mobilní surfař si zvolil právě tento balíček – 6 GB a neomezená data na sociální sítě,“ říká David Milota, manažer zodpovědný za značku Kaktus, a dodává: „Navíc třetina z nich byli zákazníci, kteří internet v mobilu dosud vůbec nevyužívali.“

Balíček obsahuje 6 GB plus neomezená data na sociální sítě: Facebook, Facebook messenger, Instagram, Twitter, Snapchat a WhatsApp. To vše za 200 Kč na 30 dnů. Zapnout si jej mohou zákazníci až do 31. května 2021. Surfovat mohou za stejných podmínek i v následujících měsících, dokud si balíček sami nezruší, nebo nebudou mít dostatečný kredit. Nevyčerpané jednotky Kaktus převádí do dalších měsíců bez omezení.

Kdo není zákazníkem Kaktusu, nemusí smutnit. V eShopu čeká speciální edice SIM karty se stejnou porcí dat – 6 GB a neomezená data na vybrané sociální sítě. V ceně SIM karty (200 Kč) je nejen zapnutý balíček na první měsíc, ale i 100korunový kredit. Užívat si surfování na sociálních sítí bez omezení pak mohou zákazníci podle libosti, dokud si jarní balíček sami nevypnou. SIM kartu bude možné objednat v eShopu do 31. května 2021.

Více informací na www.mujkaktus.cz.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).