KATEŘINA MIKESKOVÁ A JIŘÍ JANEČEK OD ZÁŘÍ POSÍLÍ EXTERNÍ KOMUNIKACI T-MOBILE

Praha, 28. srpna 2019 - Novými členy PR oddělení operátora T-Mobile CZ se od 1. září 2019 stanou Kateřina Mikesková a Jiří Janeček. Dvojice vystřídá Annu Hroudovou a Pavlu Hobíkovou, které ze společnosti odešly během léta 2019. Kateřina s Jiřím budou primárně odpovědni za vztahy s médii, jak v B2C, tak v B2B segmentu.

Kateřina Mikesková pracuje v T-Mobile od roku 1998 a vždy jí byla blízká oblast komunikace a vztahy s klienty. Poslední dva roky zastávala pozici Customer Experience experta, v minulosti působila v týmu Public Affairs. Kateřina je absolventkou Fakulty mezinárodních vztahů na VŠE Praha se zaměřením na mezinárodní obchod a cestovní ruch, je držitelkou profesního titulu LL.M. Obdivuje industriální architekturu, sklářské umění a hraje na klavír. Je vdaná a má dvě dcery.

Jiří Janeček přichází do společnosti T-Mobile z finanční skupiny Wüstenrot, kde tři roky řídil PR aktivity a zastával pozici tiskového mluvčího. Ve stejné roli působil také ve společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Má za sebou i několikaletou novinářskou zkušenost. PR řemeslo se vyučil právě v T-Mobile. Jiří vystudoval Fakultu mezinárodních vztahů na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde se věnoval ekonomické žurnalistice, mezinárodní politice a diplomacii. Je ženatý, zajímá se o moderní technologie, literaturu, hudbu, filmy a dílo českého génia Járy Cimrmana.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s více než 6,2 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031