#MALICKOSTISBLIZUJI: NADĚLME O ADVENTU RADOST

• Někdy i drobná maličkost udělá nejbližším největší radost
  • Adventní výzvy T-Mobile poradí jak na to
  • Kampaň poběží na Instagramu operátora

Praha, 2. prosince - Adventní a vánoční čas by lidé měli trávit raději spolu než v obchodech nebo na poštovních přepážkách čekáním na vyzvednutí balíku do ruky. Někdy i maličkost zahřeje u srdce víc než nejdražší dárek. Proto přichází T-Mobile se speciální adventní aktivitou, která se objeví na Instagramu pod heslem #MalickostiSblizuji. Kromě Instagramu ji bude operátor propagovat také na Facebooku. Maličkosti, které udělají radost, startují dnes a končí o čtvrté adventní neděli.

Pod hashtagem #MalickostiSblizuji bude T-Mobile na svém profilu na Instagramu pro každý adventní týden zveřejňovat vždy v pondělí jednu výzvu, jejímž splněním udělají lidé radost nejen svým blízkým. Každý týden vylosuje a odmění T-Mobile šest z účastníků výzvy. Stačí jen sdílet její úspěšné splnění na Instagramu s hashtagem #Malickostisblizuji a označit profil T-Mobile – @tmobile_cze. Na účastníky čekají ceny jako bluetooth repráčky, bezdrátová sluchátka či batohy. Hlavními cenami jsou Samsung Galaxy S10e, PS4 a televizor Philips.

Nápady na hezčí advent bude propagovat T-Mobile od 2. do 22. prosince 2019. Za kreativou stojí agentura Newcast, mediální podporu zajišťuje Mediacom. Úvodní teaser video je k dispozici zde. Kompletní informace o adventních výzvách na malickostisblizuji.cz

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).