Neomezené surfování s Internet ADSL od T-Mobile

• Zrušení veškerých FUP limitů na objem přenášených dat
  • Sjednocení nabídky - stejné tarify pro domácí uživatele i firemní klienty

Praha 1. září 2008 - Internet ADSL, služba pro připojení k internetu prostřednictvím pevné linky, jež v nabídce T-Mobile od počátku letošního roku doplňuje oblíbený mobilní Internet 4G, nyní doznává nezanedbatelných vylepšení. Od dnešního dne již v jejím rámci nejsou uplatňovány žádné FUP limity na objem přenášených dat a současně dochází také ke sloučení tarifů pro domácí uživatele a korporátní klientelu. V případě firem se jedná až o 55 % snížení cen!

"Uživatelé vysokorychlostního připojení k internetu dnes s oblibou sledují streamovaná videa, vytvářejí webové fotogalerie, sestavují si osobní multimediální profily - zkrátka rádi sdílejí obsah všeho druhu. To je samozřejmě velmi náročné na datový provoz," uvádí Martina Kemrová, senior manažerka firemní komunikace a tisková mluvčí T-Mobile, a dodává: "Takzvané Fair Usage Policy limity měly původně velmi dobré opodstatnění, nyní však již nejsou zapotřebí. Jejich zrušením vycházíme vstříc všem zákazníkům, kteří si chtějí užívat internetu skutečně naplno."

Vítaným pozitivem je také výrazné zpřehlednění struktury tarifů Internet ADSL od T-Mobile. Varianty s přídomkem Business budou od 1. září vyřazeny z nabídky. Firmy, stejně jako domácí uživatelé, si od tohoto dne mohou aktivovat některý z jednotných tarifů: verzi Basic, Standard, nebo Premium. Ceny zůstávají na úrovni původní nabídky pro domácnosti, což pro firemní zákazníky znamená zlevnění až o více než polovinu.

Tarif Internet ADSL Basic Internet ADSL Standard Internet ADSL Premium
měsíční paušál  474,81  712,81  1426,81
rychlost (download/upload)  2048/128 kb/s  4096/256 kb/s  8192/512 kb/s
FUP limit  neomezeně  neomezeně  neomezeně
Ceny jsou uvedeny v Kč, včetně DPH.

T-Mobile hodlá ve vylepšování nabídky Internet ADSL i nadále pokračovat. Již brzy budou zvýšeny přenosové rychlosti u všech variant tarifů a současně dojde k citelnému snížení cen. O přesné podobě těchto změn budete v dohledné době informováni.

Více o nabídce Internet ADSL naleznete na www.t-mobile.cz/adsl