NOVÉ IPHONY V PRODEJI U T-MOBILE OD 20. ZÁŘÍ 2019

Praha, 16. září 2019 – Pro iPhony nové generace se mohou všichni zájemci vydat do T-Mobile již tento pátek 20. září. Operátor nabídne všechny tři modelové řady iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max. Nedotované ceny začínají na 20 999 Kč s DPH a s novými tarify si může zákazník cenu snížit až o pět tisíc korun.

Zákazníci mohou u T-Mobile vybírat ze všech tří letošních modelových řad a široké škály barev. iPhone 11 s kapacitou 64 GB bude možné pořídit za 20 999 Kč s DPH. iPhone 11 Pro 64 GB startuje na 29 999 Kč s DPH. Nejvyšší model v nabídce T-Mobile – iPhone 11 Pro Max s 256GB pamětí – bude k mání za 37 599 Kč s DPH. Vybrané modely budou k dispozici pouze v eShopu T-Mobile nebo k individuálním objednávkám ve značkových prodejnách T-Mobile.

Pokud zákazník využije některý z nových tarifů, může získat dotaci ve výši 1 000 – 5 000 Kč, podle výše měsíčního paušálu. V případě této varianty zákazník uzavírá smlouvu na 24 měsíců. Zároveň mohou všichni zákazníci při uzavření nové smlouvy, jejím prodloužení, přenosu čísla od jiného operátora či přechodu z Twistu na paušál využít nejen dotaci, ale i pořízení nového iPhonu na splátky.

Stejně jako loňské modely i letošní novinky disponují podporou eSIM. Službu jako první českým zákazníků zpřístupnil v roce 2018 T-Mobile a objevuje se také v nové modelové řadě iPhonů.

ModelBarvaCena v Kč s DPH
iPhone 11 64 GB bílá, černá, zelená*, žlutá*, fialová* 20 999
iPhone 11 128 GB bílá, černá 22 499
iPhone 11 Pro 64 GB vesmírně šedá, půlnočně zelená, stříbrná*, zlatá* 29 999
iPhone 11 Pro 256 GB vesmírně šedá 34 599
iPhone 11 Pro Max 256 GB vesmírně šedá, půlnočně zelená* 37 599

Poznámka: *v prodeji primárně na eShopu

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).