Nové tváře v T-Mobile

___________________________________________________________

Praha 6. prosince 2002 - Během posledních dvou měsíců roku 2002 získal útvar firemní komunikace společnosti RadioMobil dva nové členy.

Na nově zřízenou pozici manažera interní komunikace nastoupil
1. listopadu Martin Bartůněk (32), který předtím působil jako Corporate Communication Manager v internetové divizi Českého Telecomu Imaginet. Zkušenosti získal také jako PR manažer projektu Praha - Evropské město kultury 2000 a tiskový mluvčí Univerzity Karlovy. Martin Bartůněk vystudoval žurnalistiku a masovou komunikaci na FSV UK. Jeho hlavním úkolem bude zabezpečení interní komunikace ve společnosti, která má více než dva a půl tisíce zaměstnanců.

Na pozici manažera externí komunikace nastoupila 1. prosince Martina Kemrová (34), která vystřídala Petra Stoklasu. Martina Kemrová působila poslední více než dva roky v telekomunikační společnosti Aliatel jako manažerka PR a tisková mluvčí. Martina Kemrová vystudovala češtinu a historii na FF UK a před příchodem do telekomunikací působila na různých pozicích v Českém rozhlase, naposledy jako vedoucí odboru marketingu a styku s veřejností. V T-Mobile bude mít Martina Kemrová na starosti komunikaci s médii.

T-Mobile
RadioMobil je prvním a zatím jediným domácím operátorem v České republice, který svým zákazníkům přináší výhody vyplývající z členství v globální telekomunikační skupině. Více informací lze najít na www.t-mobile.cz.

T-Mobile International, jedna ze čtyř strategických divizí koncernu Deutsche Telekom AG, je jedním z předních mezinárodních poskytovatelů služeb mobilní komunikace. Dceřiné a přidružené společnosti koncernu Deutsche Telekom dnes poskytují služby více než 76,2 miliónu uživatelů mobilních telefonů na celém světě. T-Mobile je prvním transatlantickým poskytovatelem služeb mobilní komunikace, který využívá digitální bezdrátovou technologii standardu GSM. V říjnu 2002 získala skupina T-Mobile prestižní ocenění World Communication Awards 2002 v kategorii Nejlepší mobilní operátor pro Evropu, Střední východ a Afriku. Více informací lze najít na www.t-mobile.net.

Kontakt:
Jiří Hájek