Počet zákazníků T-Mobile televize roste. Operátor brzy odmění 111 111. zákazníka své televizní služby

Praha, 13. června 2019 -T-Mobile na konci června očekává 111 111. aktivaci služby T-Mobile televize. Při této příležitosti odmění nejenom šťastného zákazníka s číslem 111 111, ale i dalších 11 výherců tipovací soutěže na facebookovém profilu T-Mobile CZ. Pro nově aktivované televizní služby na e-shopu připravil také výraznou slevu na první tři měsíce po aktivaci služby. Operátor se tak stal co do počtu předplatitelů čtvrtým nejsilnějším hráčem na trhu provozovatelů televizních služeb v Česku.

Digitální televize (IPTV) přibyla do nabídky T-Mobile v dubnu 2016 a o necelé dva roky později spustil operátor satelitní TV. Na konci roku 2018 využívalo televizi od T-Mobile na internetové či satelitní platformě již více než 85 000 zákazníků, což je o 49 000 více než v roce předchozím. Hranici 100 000 zákazníků překročila T-Mobile televize v letošním roce a operátor se nyní rozhodl odměnit 111 111. zákazníka, který si tuto službu aktivuje. Podle odhadů dojde k pokoření této hranice na konci tohoto měsíce. T-Mobile je tak čtvrtým nejsilnějším hráčem na českém trhu provozovatelů televizních služeb.

Jsme rádi, že se nám daří oslovovat čím dál více zákazníků,“ říká Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku, a dodává: „Zákazníci oceňují naši programovou nabídkou, ať už v podobě prémiového fotbalu evropských lig na kanálech Digi Sport 1 a 2 nebo BBC Earth HD s českou lokalizací, a také užitečné funkce, jako je například možnost zpětného zhlédnutí až 7 dní, díky kterým se televize maximálně přizpůsobí jejich potřebám.“

Díky tomu, že T-Mobile poskytuje své televizní služby skrze internetové nebo satelitní vysílání, nemusí jeho zákazníci řešit vypínání DVB-T signálu a přechod na DVB-T2, které je teď aktuální pro diváky pozemního digitálního televizního vysílání. Na rozdíl od nich nejsou nyní nuceni vyměnit svůj set-top box nebo televizor.

Tipovací soutěž nejen o chytrou televizi Sony

Od T-Mobile získá 111 111. předplatitel televizní služby televizi Sony Bravia KDL-50WF665, aktivní TV službu na 24 měsíců zdarma a dárkový balíček. Kromě toho při té příležitosti na facebookové stránce T-Mobile CZ připravil operátor tipovací soutěž, kdy přesně dojde k aktivaci 111 111. účtu T-Mobile televize. Soutěžícího, který bude se svým tipem nejblíže správné odpovědi, T-Mobile odmění také televizí Sony Bravia KDL-50WF665 a dárkovým balíčkem. Mezi dalších deset soutěžících, kteří budou svými tipy nejblíže správné odpovědi, bude rozděleno dalších 10 dárkových košů a také ceny, které do soutěže věnovala společnost HBO, jenž je s T-Mobile televizí už od začátku a do oslav se rozhodla také zapojit. Výherci se mohou těšit na sluchátka Sony MDR-ZX110AP nebo přenosné reproduktory Sony SRS-XB01.

Zákazníci mohou od dnešního dne přesně měsíc do 13. července využít 50% slevu na tři měsíce k aktivaci služby T-Mobile televize. Službu je potřeba aktivovat přes e-shop a uvést heslo, které zákazníci naleznou na bannerech na webu operátora.

Zákazníci T-Mobile TV v číslech

V současné době mohou zákazníci sledovat až 151 programů přes internet a až 109 přes satelit. Běžný divák T-Mobile televizi zapne průměrně 10krát za týden a jejím sledováním stráví více než 470 minut týdně. Zákazníci T-Mobile televize pořady sledují sice stále nejčastěji prostřednictvím televizoru (83 %), ale do popředí se dostávají i notebooky (13 %). Zbylá 4 % tvoří uživatelé s chytrým telefonem. Nejpoužívanější a nejoceňovanější funkcí televize od T-Mobile je i nadále zpětné zhlédnutí, zákazníci měsíčně zpětně zhlédnou přes tři miliony pořadů. Své oblíbené pořady mohou jednoduše přerušit, přetočit a pustit i zpětně až 7 dní dozadu.

Více informací o nabídce T-Mobile TV najdete na adrese https://www.t-mobile.cz/t-mobile-televize.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).