Premier League od srpna v T-Mobile televizi

Praha, 5. srpna 2019 - Již rok se zákazníci T-Mobile televize mohou těšit z prémiového fotbalového obsahu  - na programech Digi Sport 1 a 2 mohou sledovat německou Bundesligu, italskou Sérii A či španělskou LaLigu i anglickou pohárovou soutěž FA Cup.

Nyní T-Mobile přichází s radostnou zprávou: od 9. srpna 2019 se nabídka obohatí o zcela nový kanál Premier Sport, jehož hlavním trhákem budou přenosy z anglické Premier League. Zahajovací zápas nové sezóny soutěže Liverpool FC - Norwich City mohou fotbaloví fanoušci sledovat už 9. srpna ve 21 hodin.

Nový kanál Premier Sport bude v České republice dostupný u T-Mobile, DIGI TV a O2 Czech Republic, na Slovensku pak u Slovak Telekomu, DIGI SLOVAKIA a Orange Slovensko. Vlastníkem televizní licence na nový kanál je společnost DIGI SLOVAKIA, s.r.o.

Stovky zápasů tří ostrovních soutěží, všechny informace na jednom místě

V minulé sezóně Premier League bylo možno vysílat maximálně 200 přímých přenosů, nicméně v každém z následujících tří ročníků bude možno odvysílat o 32 zápasů více. Za tři roky jde tedy o téměř 700 přímých přenosů z nejvyšší soutěže. Už v srpnu se diváci mohou těšit na opravdové hity:

11. srpna 2019, 17:00 – Manchester United vs. Chelsea

17. srpna 2019, 18:00 – Manchester City vs. Tottenham

24. srpna 2019, 18:00 – Liverpool vs. Arsenal

Vedle zápasů přinese Premier Sport řadu dalších pořadů: na 30 magazínů, studia k top zápasům, rozhovory s exkluzivními hosty, pravidelný souhrn sestřihů či nový pořad PL Focus, který v úterý večer přinese ty nejzajímavější aktuality.

Vedle nejvyšší ostrovní soutěže bude nový kanál nabízet i dění z dalších dvou ostrovních soutěží – Skybet Championship a skotské Premiership. Na diváky tak čekají doslova tisíce hodin skvělé fotbalové zábavy.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).