Rock for People jedině s T-Mobile

• Sleva 15 % na vstupenky pro zákazníky T-Mobile až do 2. července
  • T-Mobile Zone – dobíjecí koutek, wi-fi zdarma, internetová kavárna, Game Zone

Praha, 26. června 2012 – Slevy na lístky pro zákazníky, speciální T-Mobile Zone, festivalová úschovna, internet zdarma, koloběžky a mnoho dalšího přichystal T-Mobile pro letošní ročník hudebního festivalu Rock for People. Jeho 18. ročník bude opět hostit Hradec Králové a od 3. do 6. července vystoupí taková jména jako Faith No More, Franz Ferdinand, Skrillex a The Prodigy.

„V partnerství s největší tuzemskou akcí stejně jako s osvědčenými aktivitami na místě pokračujeme již pátým rokem,“ říká Markéta Vychytilová, senior manažerka sponzoringu společnosti T-Mobile, a dodává: „Letošní horkou novinkou je speciální internetová kavárna, ve které si každý svou objednávku vyřídí prostřednictvím tabletů, které ‘pojedou‘ na naší nejrychlejší 3G síti.“

Již více než dva tisíce zákazníků T-Mobile využilo možnost pořídit si vstupenku na Rock for People s 15% slevou. Poslední opozdilci mají čas do 2. července, 8:00 hodin. Oproti běžné ceně, která na celý festival činí 1 600 korun, zaplatí pouze 1 360 korun. Stačí navštívit internetové stránky www.t-music.cz/rfp2012 a pořídit si Lístek v mobilu. Nákup lze hradit platební kartou nebo pomocí m-platby. Po zaplacení obdrží zákazník QR kód formou MMS a také na zvolenou e-mailovou adresu. Při vstupu se pak prokáže kódem přímo v mobilu nebo vytištěným z e-mailu.

Kdo zavítá do Festivalparku v Hradci Králové, může se těšit na zcela novou T-Mobile Zone. V přízemí naleznou návštěvníci Game Zone s konzolemi Xbox 360 + Kinect. Nechybí velmi oblíbená dobíjecí stanice pro mobily, která se oproti loňsku zase o něco rozšířila.

Horní patro pak bude vyhrazeno spíše pro relax. Úplnou novinkou je speciální internetová kavárna, která nabídne objednávku prostřednictvím tabletu, a zákazníci T-Mobile v ní budou moci svůj nákup uhradit m-platbou přímo z mobilu. Samozřejmě nechybí notebooky s přístupem na internet a wi-fi zdarma. Připravena je rovněž zábavná 3G hra věnovaná mobilnímu internetu, na jejíž účastníky čekají zajímavé ceny. A kdo by se rád protáhl, k dispozici budou koloběžky na projížďku areálem.

Také letos T-Mobile nezapomněl na úschovnu cenností Festival Lockers. Návštěvníci ji najdou před vstupem do areálu. Pro zákazníky T-Mobile je zdarma, ostatní zaplatí symbolických 50 korun.