ROZJEZDY SPUSTILY CELOSTÁTNÍ HLASOVÁNÍ

Ve finále bojuje 25 vítězů regionálních kol
Veřejnost vybírá jediného celorepublikového vítěze
Výherce získá 150 000 Kč
Slavnostní vyhlášení proběhne 17. července

Praha, 5. června 2014 – Společnost T-Mobile odstartovala veřejné hlasování o celorepublikového vítěze soutěže pro začínající podnikatele Rozjezdy Roku. Do finále postoupilo se svými projekty 25 podnikatelů, z nichž veřejnost vybere jediného výherce, který pak získá finanční částku 150 000 Kč. Veřejné on-line hlasování poběží do 30. června 2014. Ze samotných hlasujících navíc bude vylosován jeden, jenž obdrží Samsung Galaxy Note 3.

„I letos využily příležitosti přihlásit své projekty stovky začínajících podnikatelů. Velice nás těší jejich široký záběr, originalita a velmi často i komunitní rozměr,“ říká Petra Pavičová, manažerka společenské zodpovědnosti v T-Mobile, a dodává: „Podpořit svého favorita v on-line hlasování může každý, a to až do půlnoci 30. června.“

Přehled projektů je velice pestrý – pokrývá oblasti obchodu, služeb, poradenství, kultury, zdraví a sportu. Mezi zajímavými nápady se objevil například prvorepublikový zákusek Dortletka, originální výtvarná kavárna nebo kurzy žonglování. Nechyběla rozličná výroba - longboardů, designového fitness náčiní, florbalových triček či tašek z bezpečnostních pásů, originálních dřevěných předmětů či trojrozměrných přáníček, občerstvení se zdravou stravou, speciální kurzy první pomoci, žehlírna, baby masáže a mnohé další.

Kdo vyhraje?

Kdo vyhraje, to je v rukou veřejnosti. Po uzavření hlasování 30. června bude následovat kontrola samotného hlasování. Slavnostní vyhlášení celorepublikového finále proběhne 17. července v 15 hodin v Praze, místo bude upřesněno včas na www.rojezdyroku.cz

Hlasování s přehledem projektů naleznete zde. Přehled regionálních tiskových zpráv pak zde.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).