S T-Mobile na Rock for People se slevou

• Sleva 15 % pouze pro zákazníky T-Mobile
  • Předprodej vstupenek za zvýhodněnou cenu začíná právě dnes

Praha, 20. února 2012 – Již popáté je T-Mobile pod značkou t-music generálním partnerem největšího českého hudebního festivalu Rock for People. Stejně jako každý rok má T-Mobile pro své zákazníky dárek, a to slevu 15 % na nákup jednoho lístku na celou dobu konání festivalu. Předprodej za zvýhodněnou cenu začíná právě dnes a každý majitel SIM karty T-Mobile si může vstupenky pořídit ve formě Lístku v mobilu.

"Rock for People a t-music patří už pět let k sobě a těší mě, že ani v tomto roce tomu nebude jinak," říká Markéta Vychytilová, senior manažerka sponzoringu společnosti T-Mobile, a doplňuje: "Vždy se snažíme našim zákazníkům přinést něco navíc. Právě dnes začínáme s první výhodou, se slevou na vstupenky, která se nám v uplynulých letech osvědčila."

Největší tuzemská hudební akce pod otevřeným nebem, Rock for People, ovládne letiště v Hradci Králové od 3. do 6. července 2012. Pouze zákazníci T-Mobile si od dnešního dne až do 2. července mohou koupit jednu vstupenku se slevou 15 % oproti běžnému předprodeji. Stačí zavítat na internetové stránky www.t-music.cz/rfp2012 a pořídit si Lístek v mobilu. Snížená cena je určena jen pro vstupenky na celý festival.

Kdo chce ušetřit, neměl by s nákupem otálet. Jak je obvyklé, s blížícím se termínem konání se ceny budou zvyšovat.

Do 29. února

• Běžná cena 1 400 Kč
  • Pro zákazníky T-Mobile 1 190 Kč

Od 1. března do 30. dubna

• Běžná cena 1 500 Kč
  • Pro zákazníky T-Mobile 1 275 Kč

Od 1. května do 2. července

• Běžná cena 1 600 Kč
  • Pro zákazníky T-Mobile 1 360 Kč

Nákup lze uhradit platební kartou (s poplatkem za karetní transakci), kdy je částka stržena z bankovního účtu, nebo pomocí m-platby, kdy je cena vstupenek připočtena do Vyúčtování služeb, respektive odečtena z Twist kreditu. Po zaplacení obdrží zákazník QR kód nejen formou MMS, ale i na zvolenou e-mailovou adresu. Při vstupu pak stačí ukázat kód buď přímo v mobilu, nebo vytištěný z e-mailu.