SOUTĚŽ ROZJEZDY ROKU VYHRÁLA „MOJE DÍLNA“ ZUZANY KUBÍČKOVÉ

Vítězka celostátního kola získala 150 000 Kč a další ceny partnerů
Cenu týmu Rozjezdů roku ve výši 100 000 Kč vyhrála „Dortletka“
V pořadí 2 999. hlasující obdržel Samsung Galaxy Note 3

Praha, 17. července 2014 – Společnost T-Mobile vyhlásila celostátního vítěze čtvrtého ročníku soutěže pro začínající podnikatele Rozjezdy roku – veřejnost v on-line hlasování vybrala kavárnu „Moje dílna“ Zuzany Kubíčkové ze Zlína. Ta si odnesla hlavní výhru 150 000 Kč a další hodnotné ceny od partnerů soutěže. Speciální cenu týmu Rozjezdů roku ve výši 100 000 Kč získal prvorepublikový zákusek „Dortletka“ Jaroslavy Michalcové z Roudnice nad Labem. Nechyběla cena pro 2 999. hlasujícího.

„My v T-Mobile chceme a i nadále budeme podporovat a propojovat lidi, kteří nesedí jen pasivně s rukama v klíně, ale jdou za svým snem, postaví se na vlastní nohy, začnou podnikat, a tak přinesou něco nejen sobě, ale i společnosti, ve které žijí,“ říká Petra Pavičová, manažerka společenské odpovědnosti v T-Mobile.

Tři výherci

Vítězka Zuzana Kubíčková, která soutěžila za Zlínský kraj, získala k cenám, které obdržela v regionálním kole, dalších 150 000 Kč. Ty jí mohou pomoci s rozvojem útulné kreativní dílny a kavárny Moje dílna, v které pořádá kurzy různých výtvarných technik. Cenu do soutěže věnovala Česká Spořitelna.

Rovných 100 000 Kč pak od T-Mobile získala Jaroslava Michalcová za Cenu týmu Rozjezdů roku. Paní Michalcová soutěžila s originálním cukrářským výrobkem pečeným podle původní rodinné receptury Dortletka s tradicí z doby Rakouska-Uherska.

Třetím výhercem se stal pan Stanislav Zoubek, který byl z více než 12 000 účastníků hlasování právě 2 999. v pořadí
a vyhrál podle pravidel on-line hlasování Samsung Galaxy Note 3.

Ani letos nechyběli kvalitní partneři

I letos se do soutěže zapojili významní partneři – Česká spořitelna, Samsung, KnowHowKlub.cz, ZalozFirmu.cz, centrum.cz, jobs.cz a Canon. Nechyběla podpora řady odborníků, regionálních firem a účastníků Rozjezdů roku z předešlých let. T-Mobile děkuje všem partnerům za spolupráci.

„Česká spořitelna podporuje začínající podnikatele dlouhodobě, a to nejen prostřednictvím soutěže Rozjezdy roku, ale také svou nabídkou produktů a služeb. Naši firemní bankéři předávají začínajícím podnikatelům cenné know-how
v oblasti financí a konzultují s nimi individuální podnikatelský plán tak, aby se maximalizovala šance na úspěšný rozjezd," doplnila Petra Michalská, manažerka segmentu MSE v České spořitelně.

Do soutěže bylo letos přihlášeno 312 nápadů. Byly mezi nimi nejen projekty komunitní, kulturní, ale také technické, výrobní, edukativní, sportovní, zdravotní a mnohé další, zpravidla však zaměřené na podnikání na internetu. Celkem 14 regionálních seminářů zdarma s praktickými workshopy se zúčastnilo přes pět stovek lidí. V rámci těchto seminářů byly rozdány ceny 59 vítězům. Porota neměla v žádném z regionů lehkou práci, do finále následně poslala 25 projektů. Z nich veřejnost v rámci celostátního on-line hlasování vybrala jediného vítěze – zlínskou kavárnu Moje dílna.

Více informací zde.

O Rozjezdech roku

Do Rozjezdů roku 2014, čtvrtého ročníku soutěže pro začínající podnikatele, se přihlásilo 312 projektů. Celkem 59 vítězů z jednotlivých krajů ve dvou kategoriích si rozdělilo ceny v hodnotě několika milionů korun. Stejně jako ve všech předešlých ročnících byli v tomto roce nejaktivnější soutěžící v Praze a středních Čechách, výrazné zastoupení má

i Morava. Poradenství odborníků z řad zaměstnanců společnosti T-Mobile a partnerů soutěže v oblasti marketingu, zakládání firmy a také online marketingu představuje výraznou pomoc při startu firmy. T-Mobile spolu s partnery za čtyřletou existenci soutěže podpořil 229 vítězů, mezi které byly rozděleny ceny a služby v hodnotě přes 25 milionů korun.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).