STREAMON V DOBĚ OLYMPIÁDY ZA 49 KČ

Za akčních 49 Kč / měsíc si mohou zákazníci aktivovat službu StreamOn, která umožňuje přehrávat neomezeně hudbu a video prostřednictvím podporovaných aplikací bez čerpání datového balíčku. Zvýhodněná cena je platná pro aktivace od 9. do 25. února 2018, tzn. v období olympijských her.

Všichni nefiremní zákazníci T-Mobile tak mohou například kdekoliv sledovat Český olympijský tým na Hrách v jihokorejském Pchjongčchangu prostřednictvím operátorovy aplikace Mobilní TV, která ve své programové nabídce zahrnuje také sportovní kanály ČT Sport, Eurosport 1 a Eurosport 2. Z audio aplikací v balíčku StreamOn fanoušky olympijských sportů potěší aplikace iRozhlas. Český rozhlas chystá v aplikaci po dobu olympiády speciální stanici, která se událostem na sportovištích v Pchjongčchangu bude věnovat. Úplný výpis podporovaných aplikací StreamOn je k dispozici na t-mobile.cz/streamon.

StreamOn za akční cenu lze aktivovat v období od 9. do 25. února 2018, cena je pro paušální zákazníky platná jak pro probíhající zúčtovací období (účtuje se poměrná část), tak pro jedno další následující zúčtovací období. U Twist karet je cena platná pro jedno období, tzn. 30 dnů. Po skončení akční nabídky bude služba automaticky obnovena za plnou cenu (249 Kč), pakliže si ji zákazník na základě upozornění nezruší.

Mobilní televizi si mohou aktivovat všichni paušální zákazníci T-Mobile a to na dobu už od 1 měsíce. Využití aplikace Mobilní TV je zároveň v ceně všech tarifů T-Mobile TV.

T-Mobile je oficiálním partnerem Českého olympijského týmu.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).