T-MOBILE: 50MEGOVÝ PEVNÝ INTERNET ZA 299 KORUN MĚSÍČNĚ

• Pevný xDSL internet se slevou až 40 % na šest měsíců
  • Akce platí až do konce května

Praha, 2. března 2020 – Počet zařízení připojených k internetu v domácnosti neustále roste. Stoupá ale nejen jejich počet, ale i čas strávený v online režimu. Pro jejich spolehlivé fungování je nezbytná určitá minimální rychlost a tím rostou i nároky na celý „domácí“ internet. Tarify s přenosovými rychlostmi 50 či 100 Mbit/s jsou dnes běžně dostupné a díky T-Mobile si je zákazníci mohou nyní vyzkoušet a přesvědčit se o jejich výhodách. Od dnešního dne totiž T-Mobile nabízí slevu 40 % na xDSL tarify Pevný internet M (rychlost až 50 Mbit/s) a vyšší na prvního půl roku. Akce platí na nově uzavřené smlouvy a tarifní změny až do konce května 2020.

„Internet doma už dávno nemáme jen jako zdroj Wi-Fi sítě pro naše telefony. Přes internet sledujeme televizi, využíváme streamingové služby, hrajeme on-line hry. Kapacita a rychlost v jednotkách megabitů už dnešním potřebám nestačí,“ říká Zdeněk Spurný, manažer služeb pro domácnosti T-Mobile, a doplňuje: „Proto chceme dát zákazníkům možnost vyzkoušet si rychlejší připojení k internetu za speciální cenu.“

Sleva 40 % je platná od tarifu Pevný internet M a výše na xDSL. Připojení s rychlostí až 50 Mbit/s tak nyní zákazníci (s rodným číslem) u T-Mobile pořídí za 299 Kč měsíčně během prvního půl roku. Až stomegabitová přípojka pak přijde na 359 Kč. „Kdo teprve plánuje zřízení xDSL internetu, může vyzkoušet náš Pevný internet S se slevou 25 % za 299 Kč měsíčně,“ upozorňuje Spurný.

TarifPřenosová rychlostAkční cenaStandardní cenaSleva
Pevný internet S Až 20 Mbit/s 299 Kč 399 Kč 25 %
Pevný internet M Až 50 Mbit/s 299 Kč 499 Kč 40 %
Pevný internet L Až 100 Mbit/s 359 Kč 599 Kč 40 %
Pevný internet XL Až 250 Mbit/s 479 Kč 799 Kč 40 %

Pevný internet si zákazníci mohou samozřejmě zařadit do výhodného programu Magenta 1.

Akce platí až do konce května pro všechny zákazníky, kromě těch se Smlouvu významného zákazníka či Rámcovou smlouvu.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).