T-Mobile chce fotbalistům pomoci zlepšit image a zvýšit bezpečnost na stadionech

Dohodnuty podmínky partnerství T-Mobile s českou fotbalovou reprezentací
Operátor pomůže s kampaněmi a zvýšením bezpečnosti na stadionech
Bude vytvořena mobilní aplikace pro fotbalovou reprezentaci

Praha, 26. srpna 2014 – T-Mobile se dohodl se společností STES, nositelkou marketingových a reklamních práv Fotbalové asociace České republiky (FAČR), na podmínkách pokračování partnerství. Nová dvouletá smlouva začne platit od 1. září letošního roku. Operátor tak zůstává generálním partnerem fotbalové reprezentace minimálně do evropského šampionátu Euro 2016, který bude hostit Francie.

„Věříme, že naši fotbalisté postoupí na Euro 2016. V rámci pokračující spolupráce se chceme podílet zejména na zlepšení image českého fotbalu a zvýšení bezpečnosti na stadionech,“ říká Milan Vašina, generální ředitel T-Mobile.

Operátor pomohl FAČR připravit kampaň „Jeden za všechny, všichni za jednoho“. Fotbalová reprezentace bude v rámci smlouvy získávat od svého partnera finanční bonusy nejen za výsledky, ale také za aktivity, které povedou k jejímu pozitivnímu vnímání ze strany médií a veřejnosti.

FAČR společně s T-Mobile chystá vytvoření databáze konfliktních návštěvníků fotbalových zápasů a systém identifikace, který umožní zamezit těmto lidem přístup na stadion, a zvýšit tak bezpečnost během fotbalových utkání. Kromě toho jedná operátor s FAČR a STES o zajištění internetové konektivity na stadionech 1. ligy a dalších službách.

V neposlední řadě vyvíjí T-Mobile pro FAČR mobilní aplikaci, jež bude fanouškům poskytovat například podrobné informace o fotbalové reprezentaci. Aplikace bude dostupná pro operační systémy iOS, Android a Windows Phone a operátor ji zařadí do nabídky v prvním čtvrtletí roku 2015.

Předseda FAČR Miroslav Pelta k prodloužení smlouvy prohlásil: „Velmi si cením pevného spojení a vzájemné důvěry mezi fotbalovou reprezentací a naším dlouholetým partnerem společností T-Mobile. Věřím, že se nám společnými silami podaří posunout český fotbal blíž slušným divákům. Českému národnímu týmu se budeme snažit pomoci k účasti na EURU 2016 ve Francii a v budoucnu k dalším úspěchům českého fotbalu na všech úrovních.“

T-Mobile je generálním partnerem české fotbalové reprezentace již od roku 1998. Stávající smlouva vyprší 31. srpna.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).