T-MOBILE DÁVÁ ZÁKAZNÍKŮM NEOMEZENÁ MOBILNÍ DATA PŘI VÝPADKU PEVNÉHO INTERNETU

• S T-Mobile nezůstane zákazník bez přístupu na internet
  • Jako první a jediný operátor v Česku nabízí T-Mobile zákazníkům mobilní internet po dobu nedostupného pevného připojení přes DSL
  • Neomezený mobilní internet na 12 hodin v balíčku Volná data

Praha, 4. prosince 2019 - T-Mobile nenechá zákazníky ve štychu ani při odstávkách pevného internetu. Jako první a jediný operátor v Česku dá zákazníkům při výpadku pevného připojení přes DSL, ať už plánovaného nebo neplánovaného, zdarma náhradu v podobě neomezeného internetu v mobilu.

Nejčastějším důvodem nedostupného pevného internetu je modernizace datových sítí, instalace nových DSLAMů. Během odstávek proto bude T-Mobile informovat zákazníky nejen o nedostupných službách, ale i o možnosti pořídit si neomezená mobilní data v podobě balíčku Volná data a využít svůj chytrý telefon jako WiFi hotspot.

„Jak vyplynulo z našich průzkumů, zákazníci kladou nejen důraz na rychlost opravy poruchy, ale uvítali by také kompenzaci nedostupných služeb a aktuální informace o stavu řešení jejich problému,“ říká Jan Resler, expert řízení zákaznické spokojenosti T-Mobile, a doplňuje: „ Téměř 90 procentům zákazníků by se jako kompenzace líbila náhrada v podobě neomezených mobilních dat.“

Balíček lze aktivovat v době nedostupných DSL služeb na 12 hodin a data z něj mají přednost v čerpání před daty z běžného tarifu či jinými balíčky. Pokud doba výpadku přesáhne 12 hodin, zákazník si může aktivovat balíček znovu.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).