T-MOBILE MÁ ZIMNÍ TOUR VE VIRTUÁLNÍ REALITĚ

Skoky na lyžích, role hokejového brankáře nebo nefalšovaná koulovačka. Tři různá prostředí a role si mohou ve virtuální realitě vyzkoušet zájemci, kteří navštíví v průběhu olympijských her vybrané prodejny T-Mobile.

VR Tour 2018 navazuje na předchozí akce na prodejnách T-Mobile, ve kterých hrála klíčovou roli virtuální realita. Nyní si mohou zájemci zdarma vyzkoušet typicky zimní aktivity – zažít pocity skokanů na lyžích, když se rozjedou ze skokanské věže a odrazí se do volného prostoru; dramatické okamžiky hokejového finále v roli brankáře čelícímu nájezdům; anebo souboj v koulovačce ve virtuální aréně pro dva.

VR Tour 2018 má za sebou zastávku v pražském OC Chodov, představí se ještě v hradeckém OC Futurum a AVION Shopping park v Ostravě. Další VR instalaci si mohou zájemci vyzkoušet v rámci Olympijských festivalů v Brně a v Ostravě, kde je pro ně připravena virtuální jízda skutečným ledovým korytem, v němž se na olympiádě v Jižní Koreje bojuje o medaile.

T-Mobile je oficiálním partnerem Českého olympijského týmu.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).