T-Mobile mění ceny mezinárodních hovorů a SMS do zemí EU. Pro majitele předplacených Twist karet snižuje operátor i ceny na jiná než EU čísla

Praha, 13. května 2019 - T-Mobile v reakci na novou regulaci EU mění od 15. května ceník volání a posílání SMS zpráv z České republiky na zahraniční čísla v rámci Evropské unie. Zároveň operátor sjednotí ceny mezinárodních hovorů a SMS paušálních i předplacených služeb. Nově budou zákazníci s předplacenou kartou Twist volat a textovat za stejné ceny jako ti s paušálem, přičemž cena za minutu volání se snižuje na 5,89 Kč a SMS bude za 1,86 Kč. Kromě toho operátor pro majitele předplacených karet snižuje i ceny volání a SMS do států mimo EU.

Snížení cen pro majitele Twist karet i na jiná čísla mimo EU

Díky sjednocení cen volání a SMS u paušálu a předplacených karet mohou od poloviny května majitelé Twist karet nově volat z České republiky na evropská čísla mimo EU za 12 Kč za minutu a do zbytku světa pak za 30 Kč za minutu. „Změnu podmínek pro mezinárodní volání na čísla v rámci EU jsme využili pro celkové zjednodušení a sjednocení ceníku za volání a SMS do celého světa. Zákazníci se tak mohou těšit na výhodnější ceny, což jistě ocení všichni, kdo často komunikují se zahraničním,“ řekl k novince Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku, a dodal: „Majitelé Twist karet mohou nově volat a psát SMS za atraktivnější ceny i do zbytku Evropy a světa.“

Po lepší informovanost svých zákazníků spustil T-Mobile také webovou stránku o regulaci mezinárodních hovorů a SMS obsahující i časté dotazy. Stránka je k dispozici na adrese www.t-mobile.cz/mh.

Podmínek roamingu se změny nijak nedotknou. Pokud bude zákazník v zahraničí, třeba na dovolené, tak i nadále volá, posílá zprávy a datuje za stejných podmínek jako doma.

Nové ceny mezinárodních hovorů platné u T-Mobile od 15. 5. 2019:

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).