T-Mobile myslí na ženy

• Speciální nabídka pro ženy - mobilní telefony se stylovými doplňky
  • Ženy ve srovnání s muži více volají i esemeskují

Praha 15. listopadu 2006 - Speciální nabídku, určenou pro moderní ženy, které chtějí být elegantní a zároveň využívat nejmodernější techniku, mohou zákaznice T-Mobile využít od 20. listopadu. Společnost T-Mobile pro ně totiž připravila speciální nabídku, která zahrnuje sedm modelů mobilních telefonů s vybranými doplňky, mezi kterými nechybí parfémy, stylové headsety či pouzdra na mobil.

"Ačkoliv mužům je zřejmě blíž technická stránka mobilních telefonů, ženy chtějí mít styl, více volají a hlavně posílají krátké textové zprávy SMS," vysvětluje Petr Dvořák, ředitel úseku Consumer Marketing a dodává:  "Pokud budeme srovnávat tarifní zákazníky společnosti T-Mobile, ženy pošlou oproti mužům za měsíc o čtvrtinu více SMS. Od žen putuje do sítě T-Mobile v přepočtu na jednu zákaznici v průměru 85 textovek měsíčně, zatímco u mužů to je pouze 63 SMS". Statistiky T-Mobile také říkají, že průměrná délka hovoru u žen činí 1 minutu a 52 sekund, zatímco u mužů 1 minutu a 41 sekund.

Nabídka pod názvem "Urban Women" která se nyní představuje v České republice, běží v Německu od konce loňského roku a za první tři měsíce bylo v jejím rámci prodáno 130 000 mobilních telefonů. V ČR bude k dispozici celkem sedm sad obsahujících stylové a elegantní mobily značek Nokia a Samsung. Konkrétně na zákaznice čeká luxusní telefon Nokia 8800 s ocelovým tělem, doplněný o černý mini headset, Samsung D900 s černým pouzdrem LACASA a přívěskem, otočná Nokia 7373 L'Amour obsahující růžovobílý headset, jeden z telefonů Samsung X660, Nokia 6131 a Nokia 6103 doplněný o pouzdro, a milovnice svěží vůně mohou zvolit Samsung E870 s parfémem Tommy Hilfiger.

Speciální sadu může získat každý zákazník, tedy i muž pro svou partnerku.

Nabídka se bude pravidelně obměňovat a společnost T-Mobile má připravenu dlouhodobou spolupráci s výrobci telefonů, se značkami ženského oblečení a dalšími partnery.

Prezentaci nové kolekce najdete zde.