T-MOBILE nabízí telefony od 1,- Kč

V aktuální nabídce je nově deset telefonů, jejichž cena byla upravena tak, aby je zákazníci mohli získat již za symbolickou cenu 1 Kč
Celkově T- Mobile nabízí 14 telefonů od 1 Kč
Telefon za 1 Kč lze získat s aktivací či prodloužením smlouvy již od tarifu Mobil M

Už od jedné koruny si mohou zákazníci pořídit nový telefon od T-Mobile. V nabídce platné od 17. ledna do konce února 2018 je nově deset telefonů za symbolickou cenu, které je možné získat s aktivací nového tarifu či při prodloužení stávající smlouvy.

Nabídka zvýhodněných telefonů je dostupná všem nefiremní zákazníkům, kteří si v příslušném období aktivují nový tarif nebo si prodlouží smlouvu s některým z tarifů z nové tarifní generace Mobil. Za 1 Kč lze získat například mobilní telefon Huawei Y6 2017 s tarifem Mobil M, u vyšších tarifních řad Mobil je pak nově za 1 Kč na výběr celkem 9 telefonů různých značek. Výše slevy se v porovnání s běžnými cenami na trhu pohybuje od 1 600 až po 5 000 Kč podle vybraného tarifu. Nabídka platí i pro Twist zákazníky přecházející na paušál.

„Chceme našim zákazníkům nabídnout nejnovější telefony za co nejdostupnější cenu, aby mohli naplno využívat rychlý mobilní internet prostřednictvím naší sítě LTE, která nyní pokrývá 98 % populace,“ vysvětluje Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile. „V prosinci 2017 byl podíl LTE zařízení v naší síti 63 % a neustále roste, stejně jako množství hardwaru prodaného prostřednictvím všech našich kanálů.“

Nabídka deseti nově zvýhodněných telefonů, jejichž přehled naleznete níže, se může měnit a je platná do 28. února 2018 nebo do vyprodání zásob. Nově zvýhodněné telefony přibývají k doposud nabízeným modelům CAT B30, HTC Desire 650, LG X Screen a LG 4c, jejichž cena při uzavření nebo prodloužení smlouvy rovněž začíná na 1 Kč.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).