T-MOBILE: NOVÉ TARIFY PRO STUDENTY BEZ ZÁVAZKU

• T-Mobile přidá do studentských tarifů 1 GB navíc zdarma
  • 100 minut, 100 SMS a 7 GB dat za 425 korun
  • Svobodné tarify bez závazku
  • Student si může vybrat z několika variant tarifu

Praha, 23. ledna - T-Mobile má nejen pro studenty skvělou zprávu. Od středy 29. ledna totiž uvádí novou nabídku pro mladé zákazníky od 6 do 27 let a přináší tak i jim možnost sestavit si tarif na míru. Operátor tak dává možnost přizpůsobit si mobilní služby zcela podle svých potřeb, stejně jako nabízí nová generace tarifů uvedená na trh od 1. září 2019.

V tarifech Můj Student zákazník nově získává 7 GB a 17 GB dat. Pro ty, co využili vylepšení tarifů Student a Student DATA loni v listopadu, to znamená zdarma navýšení o 1 GB dat. Nová nabídka je na dobu neurčitou, není tedy potřeba se smluvně vázat na 24 měsíců. Na druhou stranu studentskou výhodu v podobě zvýhodněných dat T-Mobile garantuje právě na 2 roky.

S tarify Můj Student získá zákazník od 29. ledna 7 GB dat za 425 Kč měsíčně. K tomu ještě 100 minut do všech sítí a 100 SMS. Nebo si může vybrat rovných 17 GB. To odpovídá průměrné datové spotřebě v neomezených datových paušálech. Velká porce dat, 100 SMS a 100 minut přijde měsíčně na 575 Kč. Zákazníci mohou kombinovat uvedené datové objemy s minutami a textovými zprávami od 100+100 až po neomezené volání s SMS.

Stávající zákazníci mohou na nové podmínky tarifu od stejného data bezplatně přejít.

„Dostatečně množství dat a pocit svobody je pro naše mladé zákazníky klíčové. I proto jsme se rozhodli podmínky našich studentských tarifů znovu vylepšit,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a dodává: „Stávající zákazníci se mohou rozhodnout, zda přejdou na nové podmínky. Obdobně jako u nové generace tarifů si mladí zákazníci mohou k datům vybrat i objem volných minut a SMS přesně podle toho, co potřebují. A pokud jim tarif nevyhovuje, mohou si ho jednoduše změnit.“

Nové tarify pro mladé lze od 29. 1. 2020 pořídit ve všech standardních prodejních kanálech, v aplikaci Můj T-Mobile nebo na speciální internetové stránce www.t-mobile.cz/student. Oba tarify splňují podmínky pro zařazení do rodinného řešení Magenta 1 a díky tomu tak zákazníci získají ještě výhodnější ceny.

K uzavření smlouvy s výhodou pro studenty stačí předložit doklad dokazující, že uživatel ještě neoslavil sedmadvacáté narozeniny (operátor nevyžaduje ISIC kartu). U zákazníků mladších 18 let pak smlouvu může uzavřít zákonný zástupce po předložení rodného listu nebo jiného dokladu dítěte.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s více než 6,2 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031