T-Mobile otvírá nový Datashowroom

• Každý si může na vlastní kůži vyzkoušet mobilní technologie, služby pro firmy i partnerská řešení
  • Speciální vzdělávací kurzy pro seniory
  • Do Datashowroomu již zavítalo více než 10 000 návštěvníků

Praha, 27. března 2012 – T-Mobile zve všechny své zákazníky a partnery do nově zrekonstruovaného Datashowroomu. Ten nabízí možnost nejen seznámit se s produkty a službami T-Mobile, ale vyzkoušet si je doslova na vlastní kůži. Zájemci najdou nové prostory vedle značkové prodejny v sídle T-Mobile na pražských Roztylech.

"Hlavním cílem je přiblížit naše produkty a služby nejen firemním, ale i běžným uživatelům, a ukázat je v atraktivní a moderní podobě," říká Zbyněk Valášek, který má Datashowroom na starosti, a dodává: "Jeho přemístěním a propojením se značkovou prodejnou jsme zákazníkům opravdu nablízku."

V Datashowroomu si mohou návštěvníci prohlédnout a "osahat" většinu produktů T-Mobile. Kromě telefonů a zařízení sloužících k připojení k internetu, nechybí ani živé předvedení komplexnějších služeb. Ať už se jedná o ProfiNet, satelitní T-Mobile televizi, ADSL, Hlasovou linku Premium, aplikace pro hromadné rozesílání zpráv, barevná volání, partnerská řešení, aplikace pro chytré telefony a již brzy přibudou také ICT služby a cloud computing.

Datashowroom také disponuje uzavřenou intranetovou sítí s přístupem do internetu, která umožňuje demonstrovat firemním klientům v reálném prostředí integrované služby. V letošním roce se navíc nabídka rozšíří o vzdělávací kurzy o chytrých telefonech a práci s internetem pro seniory.

Za uplynulý rok v Datashowroomu proběhlo více než 540 prezentací, konzultací či předváděcích akcí, včetně těch pro novináře. Celkový počet návštěvníků překonal hranici 10 000.

T-Mobile Datashowroom vznikl v roce 2003 v Praze a v Ostravě. Základní myšlenkou bylo ukázat nejen firemním zákazníkům služby "naživo", dát jim možnost prohlédnout si nejen například kompletní portfolio mobilních telefonů a datových zařízení, ale také administrační rozhraní a správu složitějších komplexních řešení. Datashowroom je zároveň jediné místo, kde zákazník může vidět funkční partnerská řešení.

Na stránkách www.datashowroom.cz je k dispozici kompletní přehled nabízených služeb včetně možnosti rezervace termínu veřejných prezentací.