T-MOBILE POMÁHÁ FIRMÁM S TESTOVÁNÍM. CHYTROU APLIKACI COVIDTESTMAN NABÍZÍ VŠEM PODNIKATELŮM V ČESKÉ REPUBLICE ZDARMA.

• Aplikace CovidTestMan usnadní firmám organizaci testování zaměstnanců
  • Díky T-Mobile je nyní zdarma pro všechny podnikatele v České republice
  • Pomocnou ruku firmám nabízí operátor ve spolupráci se společností Unicorn, která aplikaci vyvinula

Praha, 3. května 2021 - Chytrou aplikaci, která firmám zjednoduší veškerou agendu spojenou s testováním zaměstnanců, teď mají podnikatelé v České republice k dispozici zdarma. V nelehké době T-Mobile opět nabízí pomocnou ruku, tentokrát nejen svým zákazníkům, ale všem firmám a institucím.

„Společně s naším strategickým partnerem, společností Unicorn, jsme v T-Mobile našli další způsob, jak pomoci českým podnikatelům“, říká Luboš Lukasík, ředitel T-Mobile Czech Republic pro prodej korporátním zákazníkům a státní správě, a dodává: „Rozhodli jsme se zafinancovat bezplatné zpřístupnění aplikace pro testování zaměstnanců nejen našim zákazníkům, ale všem podnikatelům a institucím v České republice. Pomůžeme tak firmám ušetřit vedle peněz i vzácný čas a energii, kterou teď potřebují především na restart svých podnikatelských aktivit.“

Chytrá aplikace CovidTestMan, kterou Unicorn vyvinul, zajistí snadnou a efektivní organizaci a evidenci testování zaměstnanců na COVID-19. Zaznamená, kdo a kdy byl či dosud ještě nebyl testován na COVID-19, kdo již onemocnění prodělal, a také aktuální stav otestovaných zaměstnanců na pracovišti. CovidTestMan také usnadní přípravu všech statistik, ať již pro interní účely nebo pro vyřízení žádostí o příspěvek státu na testování.

Aplikace běží v cloudu a přistupovat do ní lze z jakéhokoli zařízení s připojením k internetu. Skládá se ze dvou produktů, Organizace a Testpoint. Zájemce si po přihlášení zřídí v aplikaci svou Organizaci a do ní naimportuje seznam zaměstnanců. Zde se poté přehledně schází všechny informace o provedeném testování. K Organizaci pak vytvoří a přiřadí Testpointy – místa, kde chce nechat testovat své pracovníky na onemocnění COVID-19. Společnost rozprostřená do vícero objektů může Testpoint zřídit například pro každou svou recepci. Zároveň ale může kancelářská budova na jednom Testpointu – recepci – prověřovat zaměstnance několika firem. Uživateli mohou být nejen zaměstnanci recepce, ale také přímo zdravotnický personál.

Všechny potřebné informace, včetně možnosti stažení aplikace CovidTestMan, jsou zájemcům k dispozici ZDE.

Společnost Unicorn, leader ve světě technologií, je strategickým partnerem společnosti T-Mobile také v oblasti společenské odpovědnosti a vzdělávání. Nejen firmám, ale i školám a pracovníkům v oblasti vzdělávání pomáhají oba partneři po celou dobu pandemické krize. Svoje společné aktivity směřují především do podpory distančního vzdělávání, jak z pohledu žáků, tak vyučujících.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, má téměř 6,2 milionu mobilních zákazníků. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře) a www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti).