T-Mobile představil letní kampaň, s legendami českého olympijského sportu přináší zákazníkům neomezená data a vybízí k aktivnímu trávení léta

Praha, 2. července 2021 - Společnost T-Mobile spustila svou kampaň Sportovní léto, ve které připomíná úspěchy českých olympioniků a zároveň vybízí k aktivnímu trávení léta. Koncept kampaně pracuje se sportovním pojetím běžných denních činností a představuje známé tváře českého sportu v nevšedních rolích. Kampaň, která vznikla ve spolupráci s Českým olympijským týmem, připravila agentura Saatchi&Saatchi a poběží během července a srpna v TV, na sociálních sítích, OOH formátech a bude k pohybu vyzývat i samotné zaměstnance T-Mobile.

Základem kampaně Sportovní léto je 60vteřinový spot, který hravou formou rozvíjí myšlenku, že sportovat může kdokoliv a kdykoliv. Hlavními postavami tentokrát nejsou tradiční herci, ale bývalí a současní čeští olympionici a sportovci, kteří se společně s T-Mobile rozhodli podpořit myšlenku aktivního trávení volného času v průběhu letošního léta a před nadcházejícími olympijskými hrami v Tokiu. Spot bude ve zkrácené formě nasazen i v TV a na sociálních sítích, kde vše podpoří influenceři a známé osobnosti ze světa sportu. Kampaň připravila agentura Saatchi&Saatchi a poběží během července a srpna v TV, podpoří ji aktivity na sociálních sítích a OOH formáty.

V rámci kampaně nabídne T-Mobile zákazníkům balíček neomezených dat. Spolu s ním spouští i letní soutěž o ceny s vlastním hashtagem #nesedimdoma, ve které budou známé tváře motivovat k pohybu a nalezení tajných lokalit po celé ČR. Každý týden pak odmění toho, kdo se do konkrétního místa dostane jako první. Vše zaštítí nově vzniklá microsite www.t‑mobile.cz/sportovnileto, kde budou dostupné informace k letní soutěži a dalším navazujícím aktivitám.

„Léto je časem sportování a zábavy, a proto jsme se rozhodli spojit naši prázdninovou nabídku neomezených dat právě se sportem, kterému se můžeme věnovat v každém věku,“ uvádí Ladislav Báča, ředitel pro značku a marketingovou komunikaci T-Mobile. „Zároveň jsme v letošním roce chtěli vzdát hold českým sportovcům a olympionikům, takže jsem rád, že jsme díky našemu partnerství s Českým olympijským týmem mohli do spotu zapojit i nemalou část českých sportovních legend. Věříme, že kampaň bude motivovat k pohybu a možná i poznávání míst, která se mohou pochlubit vlastní sportovní historií.“

zadavatel: T-Mobile

mediální agentura: Mediacom Prague

kreativní agentura: Saatchi&Saatchi

social media agentura: Publicis Prague