T-Mobile představuje novou tarifní nabídku a bezplatnou službu „Pořád online“, se kterou data nikdy nedojdou

Zůstat v kontaktu a chatovat si s nejbližšími, mít možnost si načíst trasu v mapách a do navigace, hledat v jízdních řádech nebo vyřídit základní bankovní transakce, přestože už došla předplacená data v telefonu. Od 1. září tuto možnost nově nabízí bezplatná služba Pořád online, kterou představil T-Mobile spolu se zcela novou nabídkou tarifů.

Praha, 26.srpna, 2021 - Nová tarifní nabídka, kterou T-Mobile spouští od 1. 9. 2021, reaguje na stále vyšší spotřebu dat, která v Česku raketově roste. Podle údajů společnosti Tefficient byl růst u českého T-Mobilu za loňský rok čtvrtý nejvyšší v Evropě a průměrná spotřeba dat zákazníků T-Mobile se během 2 let více než ztrojnásobila – od 2 GB v květnu 2019 po 7 GB v květnu 2021. Mobilní data dnes využívá již celých 85 % zákazníků s chytrými telefony a tarify s neomezenými daty dokonce více než pětina zákazníků. T-Mobile nyní přináší tarifní nabídku, která cílí i na specifické potřeby studentů či těch, kdo hlavně datují a méně volají, a zákazníků, kteří datují výhradně například prostřednictvím svých notebooků nebo tabletů.

Pořád online

Vstříc aktuálním potřebám zákazníků vychází nová služba Pořád online, díky které už se nemusí omezovat při využívání dat v obavě, že jim předčasně dojdou. Zákazníci se tak vyhnou situacím, kdy na konci měsíce zjistí, že jejich data naopak zůstanou nevyužitá, protože si je příliš „šetřili“. Stačí, když si každý měsíc aktivují službu Pořád online v aplikaci Můj T-Mobile, a budou moci i po vyčerpání svého datového balíčku nadále využívat datové připojení pro základní služby – a to rychlostí, se kterou lze bez problémů přijímat a odesílat textové zprávy přes messengery, vyhledávat jízdní řády, nebo provádět bankovní transakce.

„Lidé si často zbytečně šetří data z obavy, že když je vyčerpají, nebudou moci napsat svým blízkým nebo si například najít trasu v mapách, když jsou na cestách. Služba Pořád online tento problém řeší a umožní všechny základní potřebné operace provádět i v případě, že zákazník svůj základní objem dat již vyčerpá,“ doplňuje Michal Podlucký, ředitel segmentu pro rezidentní zákazníky.

Nová nabídka tarifů, výhodná neomezená data a TV mini zdarma

Nová nabídka nyní zahrnuje dva tarify za 550, resp. 675 Kč (tento dokonce s dotací 2000 Kč na nový telefon), s nimiž zákazníci získají 3 GB nebo 8 GB dat a službu Pořád online. V rámci neomezených tarifů je pak možné využít balíček za 875 Kč měsíčně a neomezenými daty při rychlosti 10 Mb/s, která umožňuje naplno využívat například sociální sítě, videohovory, posílat fotografie či sdílet videa. Prvních 15 GB budou zákazníci čerpat plnou rychlostí. V rámci tohoto balíčku je také pro zákazníky připravena tarifní dotace 3000 Kč na nákup nového telefonu. Za 1275 Kč pak zákazník získá neomezená data v plné rychlosti a s 5G internetem, neomezeným voláním a SMS a 1000 minutami volání do EU. Součástí tohoto tarifu je rovněž T-Mobile TV mini v mobilu s 26 televizními programy zdarma a dotací 5000 Kč na nákup nového zařízení.

„Víme, že naši zákazníci chtějí data využívat naplno, což nám potvrdil i velký zájem o balíček Sportovní léto. S novou nabídkou nyní mohou snadno přejít na neomezená data i ze svého aktuálního tarifu. Například u oblíbeného 15 GB tarifu, který stojí 825 Kč měsíčně, si stačí připlatit 50 Kč a zákazník získá neomezený tarif s rychlostí 10 Mb/s a jako bonus prvních 15 GB dat v plné rychlosti,“ uvádí Michal Podlucký.

Neomezené tarify také pro živnostníky a podnikatele spolu s kancelářským balíčkem Microsoft 365 zcela zdarma

Menší firmy a živnostníci mohou od 1. září rovněž využít některý z nových tarifů, které vycházejí vstříc jejich aktuálním požadavkům. Pro podnikatele, kteří potřebují nově přejít na neomezená data, T-Mobile připravil nejdostupnější tarif za 875 Kč. Nabídne rychlost 10 Mb/s, která plně postačí na běžnou kancelářskou práci. Tento tarif vychází ze standardní nabídky i pro koncové uživatele. Pro náročnější zákazníky z řad živnostníků a podnikatelů T-Mobile přichystal nejobsáhlejší neomezený tarif Neomezeně 5G XL Business za 1350 Kč.

„Z průzkumů víme, že i podnikatelé řeší téma čerpání dat a nechtějí se omezovat, a tak jsme jim chtěli přinést větší svobodu v podnikání. Naši zákazníci tráví velkou část své pracovní náplně v terénu, na cestách za svými klienty a obchodními partnery. Chtějí s nimi řešit obchodní záležitosti nebo například vystavovat faktury přímo na místě a především bez nutnosti neustálé kontroly spotřebovávaných dat. Náš nový nejobjemnější tarif Neomezeně 5G XL Business jim teď umožní bez omezení data stahovat a posílat plnou rychlostí a zahrnuje navíc službu Microsoft 365 (zcela zdarma ve variantě Business Basic) a 1000 minut mezinárodního volání (z ČR do EU),“ uzavírá Lenka Heřmánková, ředitelka segmentu pro živnostníky a drobné podnikatele.

Kompletní tarifní nabídka bude k dispozici od 1.9 na stránkách www.t-mobile.cz/tarify