T-MOBILE PŘIPRAVIL MOBILNÍ APLIKACI PRO FLORBALISTY

Aplikace nabídne zpravodajství i výsledkový servis z téměř 200 ligových soutěží
Aplikace je zdarma ke stažení pro platformy Android a iOS
T-Mobile je hlavním partnerem florbalu a partnerem reprezentace od roku 2016

Novou mobilní aplikaci, která nabídne nejen výsledkový servis, ale také zajímavé informace ze zákulisí či statistiky, si ode dneška mohou stáhnout všichni florbaloví hráči a fanoušci. Aplikaci připravil ve spolupráci s Českým florbalem jeho hlavní partner T-Mobile. Dostupná je zdarma na platformách Android a iOS.

Díky aplikaci, která nabízí rovněž personalizaci, mohou uživatelé sledovat své oblíbené týmy a hráče nejen v elitních úrovních, ale také ve všech téměř dvou stovkách ligových soutěží, které Český florbal organizuje. Mladí florbalisté tak mohou mít v hledáčku své vzory, fanoušci sledovat boje o titul, zatímco rodiče budou mít přehled o každém zápasu nebo i gólu svých ratolestí.

„Mám radost, že můžeme ve spolupráci s českým florbalem představit unikátní aplikaci, která bude sloužit nejen fanouškům, ale i samotným hráčům. Těší nás, že tak pomůžeme dalšímu rozvoji florbalu a věříme, že se aplikace stane využívaným nástrojem pro celou komunitu,“ prohlásil ředitel marketingové komunikace T-Mobile Jan Stanko. T-Mobile je hlavním partnerem českého florbalu a partnerem reprezentace od roku 2016.

„Již na začátku našeho partnerství byla úvaha společně vyvinout aplikaci pro všechny florbalové nadšence. Děkujeme T-Mobile za podporu, myslíme si, že již startovací fáze aplikace nabídne fanouškům velice slušný servis a navíc jsme připraveni aplikaci společně vylepšovat i nadále,“ uvedl Filip Šuman, prezident Českého florbalu.

T-Mobile připravuje mobilní aplikace jako součást svých sponzoringových aktivit pravidelně. Potřetí v řadě se mohou na speciální olympijskou aplikaci těšit všichni sportovní fanoušci při zimních Hrách v Koreji. Bude opět zdarma a nabídne zpravodajství, olympijská videa, ale také zcela exklusivní obsah a soutěže. Příznivcům fotbalu je určena zase oblíbená aplikace Česká Repre.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).