T-Mobile Rodina: ještě lepší a výhodnější

• Vzájemná komunikace zdarma nově zahrnuje také SMS a MMS
  • Změny se týkají jak tarifu, tak zvýhodnění Rodina
  • Ani firemní uživatelé zvýhodnění T-Mobile Tým nepřijdou zkrátka

Praha 30. dubna 2009 - Výrazná vylepšení tarifu Rodina a zvýhodnění Rodina a Tým přichystal T-Mobile od 1. května. Nově mohou jejich uživatelé komunikovat zdarma ve skupině až pěti lidí nejen prostřednictvím volání, ale i SMS a MMS. A to vše za jeden paušál. Operátor také snižuje základní cenu u zvýhodnění
T-Mobile Rodina a T-Mobile Tým.

"Jak zvýhodnění tak tarif patří k našim velmi úspěšným nabídkám. Vždyť Rodinu a Tým si za první tři měsíce aktivovalo více než 75 000 zákazníků," říká Petr Dvořák, marketingový ředitel T-Mobile, a dodává: Nechtěli jsme zapomínat ani na vášnivé pisatele, proto jsme obě varianty rozšířili o SMS a MMS, a to pro stávající i nové uživatele."

Zvýhodnění T-Mobile Rodina
T-Mobile Rodina umožňuje být neomezeně v kontaktu až mezi pěti lidmi. Dosud zvýhodnění nabízelo bezplatně jen volání mezi všemi účastníky skupiny. Nyní jsou nově k dispozici kromě hovorů zdarma i SMS a MMS mezi všemi "odinnými" příslušníky.

Skupinu vždy zakládá jeden správce, jehož Rodina může čítat jednoho až čtyři členy ze sítě T-Mobile. Výše pravidelné měsíční platby, kterou hradí pouze správce, je závislá na počtu účastníků skupiny. Těmi mohou být jak tarifní tak Twist zákazníci. Od 1. května však noví i stávající uživatelé tohoto zvýhodnění ušetří. Snižuje se totiž základní cena zvýhodnění.

Jestliže bude mít skupina například pět členů (administrátor + čtyři další uživatelé) zaplatí správce měsíčně 749 korun s DPH místo dosavadních 999 Kč s DPH. Pokud bychom paušál teoreticky rozpočítali na všechny účastníky, znamená to, že každého přijde neomezené volání, SMS a MMS na pět čísel na necelých 150 korun.

T-Mobile Rodina - velikost skupiny Zdarma Cena od 1. 5. 2009 - v Kč s DPH
Správce + 2 členové vzájemné volání, SMS
a MMS
Správce + 3 členové 699,00
Správce + 4 členové 749,00
Poznámka: Volání, SMS a MMS mezi všemi členy skupiny nespotřebovává žádné volné jednotky ani kredit. Roamingové hovory jsou účtovány podle standardního ceníku. Nabídka neplatí pro datové tarify.

Zvýhodnění T-Mobile Rodina lze aktivovat k většině tarifů buď na jeden rok, nebo na dobu neurčitou. Zákazníci nemusí měnit svůj paušál.

Tarif Rodina
Také v případě samostatného tarifu Rodina se mohou noví i stávající uživatelé těšit na vylepšení. Za 750 korun měsíčně tak získá až pět účastníků ničím nelimitované vzájemné volání, SMS a MMS za 0 korun. Hovory na další čísla jsou účtovány uživateli tarifu sazbou 3,90 koruny za minutu, textovky mimo "Rodinu" jej přijdou na 1,20 koruny (všechny ceny včetně DPH). Ostatní účastníci skupiny zaplatí za hovory a SMS mimo ni podle svého tarifu.

Tarif Rodina
Měsíční platba 750
Volný kredit standard HIT
4 vybraná čísla v síti T-Mobile
Vzájemná volání 0,00
Vzájemné SMS a MMS 0,00
Volání - ostatní čísla 3,90
SMS - ostatní čísla 1,20
MMS - ostatní čísla 4,90
Poznámka: ceny v Kč včetně DPH; hovory jsou účtovány po minutách

T-Mobile Tým
Zkrátka nepřijdou ani firemní zákazníci. Také v případě zvýhodnění T-Mobile Tým se možnost bezplatné komunikace až mezi pěti čísly rozšiřuje o textové a multimediální zprávy. Za toto vylepšení si však podnikatelé nemusí připlácet, ale naopak ušetří.

T-Mobile Tým je bude stát měsíčně 599 Kč bez DPH (712,81 Kč s DPH), tedy o 100 korun méně než dosud.

T-Mobile Tým Zdarma Nová cena od 1.5.2009 - bez DPH/s DPH
Správce + 1 až 4 členové skupiny vzájemné volání, SMS a MMS 599,00/712,81 Kč
Poznámka: Volání, SMS a MMS mezi všemi členy skupiny nespotřebovává žádné volné jednotky ani kredit. Zvýhodnění platí jen v síti T-Mobile, roamingové hovory jsou účtovány podle standardního ceníku.

T-Mobile Tým umožňuje, aby až pět lidí v rámci firmy i mimo ni komunikovalo vzájemně zdarma jen za jeden paušál, který hradí správce skupiny. Tím může být kterýkoli uživatel (s IČ) některého z minutových či kreditních tarifů T-Mobile. Členy skupiny mohou být jak firemní, tak nefiremní SIM karty T-Mobile, včetně karet předplacených. Zvýhodnění lze aktivovat na jeden rok, nebo na dobu neurčitou, a nemohou jej využívat uživatelé datových tarifů vč. Twist Internet a Twist Internet Basic.