T-MOBILE SE PŘIPOJUJE K OSLAVÁM 100 LET REPUBLIKY A SVÉ ZÁKAZNÍKY ZVE NA PÁRTY STOLETÍ SE SOUTĚŽÍ O STOVKY ZAJÍMAVÝCH VÝHER

Praha, 1. října 2018 – Společnost T-Mobile se připojuje k oslavám 100 let republiky a při příležitosti osmičkového výročí obdaruje stovky svých zákazníků. S prvním říjnovým dnem startuje soutěž „Párty století“, která potrvá až do středy 31. října. Zákazníci se do ní mohou zapojit v aplikaci Můj T-Mobile a také na facebookové stránce. Těšit se mohou na stovky výher po dobu celého měsíce.

Jak bude soutěž probíhat

Princip soutěže je jednoduchý. Každý týden T-Mobile vyhlásí jednu tipovací otázku spojenou se zákazníky a dvaadvacetiletou historií a T-Mobile v České republice. Soutěžící, kteří budou se svým tipem nejblíže správné odpovědi, T-Mobile odmění jednou ze stovek zajímavých výher.

Již více než 22 let jsme součástí novodobé české historie a za svůj úspěch vděčíme našim zákazníkům a jejich přízni, proto toto významné výročí chceme oslavit právě s nimi,“ říká Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů společnosti T-Mobile.

Zákazníci s tarifním řešením i předplacenou kartou Twist se mohou těšit mimo jiné na tyto výhry:

• StreamOn balíček na měsíc zdarma, kdy mohou u 25 vybraných mobilních aplikací neomezeně konzumovat obsah, aniž by jim aplikace spotřebovávaly data ze standardního limitu nebo balíčku
  • 1GB mobilních dat na měsíc zdarma
  • volné vstupenky na fotbalový zápas Česko-Slovensko
  • černé Galaxy Watch BT 42mm od společnosti Samsung

Zákazníci využívající služby T-Mobile TV mohou navíc soutěžit o HBO balíčky zdarma. Na facebookové stránce T-Mobile CZ je připravena soutěž o limitovanou edici PS4 Game of Thrones, která jinak na trhu není volně k dostání. Kromě toho sto nejrychlejších zákazníků s předplacenou kartou Twist získá každý den v posledních 10 říjnových dnech 100% kreditu navíc při dobití v aplikaci Můj T-Mobile. Navíc celý měsíc si všichni zákazníci mohou stahovat 10 nejoblíbenějších československých hitů v uvítacích tonech zdarma.

K soutěži vznikla také speciální microsite dostupná na https://www.t-mobile.cz/100let, na jejíž přípravě T-Mobile spolupracoval s kreativní agenturou Proboston Creative a kterou spustil v pondělí 1. října.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).