T-MOBILE SE STAL PARTNEREM KRYŠTOF KEMPŮ

Partnerství open air festivalů jedné z nejoblíbenějších českých kapel
Celodenní zábava s koncerty a doprovodným programem v režii skupiny Kryštof
T-Mobile postaví městečko s řadou zábavných sportovních aktivit

Praha, 26. března 2014 – T-Mobile oznamuje své partnerství s Kryštof Kempy, hudebními open air festivaly skupiny Kryštof. Pro návštěvníky těchto netradičních zážitkových akcí připraví operátor řadu zábavných sportovních aktivit v rámci své prezentace.

„Na podporu hudby i sportu se T-Mobile zaměřuje již řadu let, letos jsme navíc začali své zákazníky přímo motivovat k pohybovým aktivitám,“ říká Markéta Vychytilová, manažerka sponzoringu T-Mobile, a dodává: „Konceptem sportovního městečka v rámci Kryštof Kempů se obě tyto oblasti velmi pěkně propojí.“

Jedna z nejúspěšnějších českých kapel zavítá se svým konceptem Kryštof Kempů během letošních letních prázdnin do sedmi přírodních amfiteátrů po celé České republice. Tyto open air festivaly nabídnou celodenní zábavu, jejímž hlavním těžištěm budou koncerty. Vyvrcholením bude samozřejmě vystoupení hlavních protagonistů (v různých formách včetně vyprávění historek a obyčejného povídání si), hudební program nicméně zahrnuje i koncerty legendární Mňágy a Žďorp, hitmakera Michala Hrůzy a dalších interpretů.

Operátor dále již sedmým rokem pokračuje v partnerství s festivalem Rock for People. Na podzim se pak příznivci hudebních akcí budou moci již počtvrté v řadě těšit na putovní open air festival t-music Back to School 2014 k zahájení nového akademického roku.

Více o Kryštof Kempech naleznete na www.krystofkemp.cz, bližší informace o aktivitách T-Mobile v oblasti hudby najdete na hudebním portále t-music.cz.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).