T-MOBILE: SOUTĚŽ NA WEBU SE STUDENTSKÝMI TARIFY O NOVÉ IPHONY, CHYTRÉ HODINKY ČI BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA

• Za každé uzavření, prodloužení smlouvy či přechod z předplacené karty na studentský tarif na webu automaticky účast v soutěži
  • V dubnu tři kola losování, dárek pro každého účastníka
  • Neomezena data zdarma lze využívat i u tarifů Můj Student

Praha, 1. dubna 2020 – T-Mobile myslí na děti a studenty, kteří jsou nyní doma. Ke všem tarifům pro mladé Můj Student si nyní mohou zákazníci aktivovat neomezená data zdarma, a to až do 30. dubna. A na duben navíc operátor připravil soutěž, kde se v každém ze tří kol bude hrát o nový iPhone 11 64GB, chytré hodinky Samsung a AirPods 2019. Stačí jen na internetových stránkách uzavřít, prodloužit či přejít z předplacené karty na tarif pro mladé Můj Student. Na koho se štěstí neusměje, může se i tak těšit na drobnou pozornost.

Zapojit se do hry o atraktivní ceny je velice jednoduché. K automatické účasti stačí jediné – uzavřít či prodloužit smlouvu na tarif Můj Student na webu T-Mobile. Není potřeba chodit do prodejen či volat na infolinku, tam zákazník tyto lákavé výhry nezíská. Vše včetně soutěže pohodlně vyřídí z pohodlí domova. Na výběr je třeba Můj Student 100 (minut a SMS) a 7 GB dat za 425 Kč s DPH měsíčně, nebo Můj Student 100 (minut a SMS) a 17 GB dat za 575 Kč s DPH měsíčně.

Losování bude probíhat celkem třikrát: 10., 20. a 30. dubna. V každém kole se hraje o tyto ceny:

• 1x iPhone 11 64 GB – černý
  • 1x Samsung Galaxy Watch46mmLTE(R805F) – stříbrný
  • 2x Apple Airpods 2019 – bílé.

Kdo neuspěje při losování, může se těšit na jeden z uvedených dárků:

• výběr Uvítací melodie a její používání na jeden měsíc zdarma,
  • HBO GO na jeden měsíc zdarma,
  • slevové vouchery k externím partnerům např. do Freshlabels, Bonami, Knihy Dobrovský,
  • předplacená karta: Twist podle spotřeby s kreditem 200 Kč.

Každý zákazník automaticky získá jednu z těchto odměn na základě náhodného výběru. Více o nabídce i soutěži ZDE.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).