T-MOBILE TELEVIZE NA NOVÉ PLATFORMĚ NABÍZÍ VIDEOTÉKU NA TŘI MĚSÍCE ZDARMA

• Speciální odměna pro všechny zákazníky T-Mobile televize přes internet
  • Videotéka nabízí téměř 1 000 hodin těch nejlepších filmů i dokumentů
  • Zákazníci si ji mohou vyzkoušet až do 15. ledna 2021

Praha, 8. října 2020 – T-Mobile dokončil přechod na novou platformu své T-Mobile televize dostupné přes internet. V uplynulých měsících tak bylo postupně převedeno 125 tisíc uživatelů. Jako poděkování za trpělivost s migrací jim proto T-Mobile nabídne od 10. října 2020 na tři měsíce zdarma kompletní Videotéku. Více než 1 000 pořadů přijde jistě během dlouhých podzimních a zimních večerů vhod. Na konci třetího čtvrtletí využívalo televizní služby od T-Mobile celkem 176tisíc zákazníků, což je o 41 procent více než před rokem.

„Uplynulých šest měsíců jsme převáděli stávající televizní uživatele na naši novou TV platformu. Videotékou zdarma jim tak chceme poděkovat za trpělivost s výměnou set-top boxů i občasnými dětskými nemocemi nové technologie,“ říká Zdeněk Spurný, manažer služeb pro domácnosti T-Mobile, a dodává: „Dříve jsme chodili do videopůjčovny, nyní stačí jen stisknout tlačítko na ovladači. Klíčové ale je, aby byla nabídka dostatečně široká a vybral si v ní opravdu každý. Přesně takovou Videotéku teď máme.“

Zákazníci, kteří sledují T-Mobile televizi přes internet, si mohou zbrusu nový obsah Videotéky vyzkoušet od 10. října 2020 až do 15. ledna 2021 zcela mimořádně zdarma. Nová nabídka Videotéky nyní čítá přes 1 000 položek z nejrůznějších žánrů. Milovníci české klasiky si mohou zpříjemnit blížící se sváteční atmosféru filmovými stálicemi jako Postřižiny, Okresní přebor, Hovory s TGM, Gympl či Čára. Fanoušci dokumentů si jistě vyberou z nabídky titulů od Viasat, Discovery, či BBC Earth. Nechybí ani tituly pro děti či edukativní série z matematiky, fyziky, biologie a zeměpisu i sestřihy z nejzajímavějších momentů a magazíny z anglické, španělské, německé či italské fotbalové ligy, tenisu, cyklistiky, motorismu či jiných sportů.

Videotéku najdou diváci v menu své T-Mobile Televize. Není potřeba ji speciálně aktivovat, všechny tituly jsou automaticky k dispozici pro přehrání až do 15. ledna 2021. Po tomto datu bude kompletní nabídka dostupná jen pro předplatitele Videotéky. Ta měsíčně přijde na 99 korun. Za necelou stokorunu tak zákazník získá přístup k celé nabídce a nemusí platit za přehrání jednotlivých pořadů.

Videotéka zdarma bude dostupná i pro uživatele s T-Mobile SAT TV a T-Mobile Optic TV, kteří ji mohou využít ve svém mobilním zařízení.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,2 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).