T-MOBILE TELEVIZE: ZBRUSU NOVÁ APLIKACE T-MOBILE TV GO DOSTUPNÁ I PRO CHYTRÉ TELEVIZORY

• Nová aplikace T-Mobile TV GO pro všechna zařízení
  • T-Mobile televize bez set-top boxu přímo ve Smart TV Philips a Samsung
  • T-Mobile televizi lze nově sledovat až na čtyřech zařízeních
  • Nový set-top box s operačním systémem Android TV
  • 30 dní zdarma na vyzkoušení T-Mobile televize

Praha, 11. listopadu 2019 - T-Mobile vylepšuje svou televizní nabídku. Se zbrusu novu aplikací T-Mobile TV GO si zákazníci vychutnají televizní zábavu v lepší kvalitě, než nabízí například pozemní terestrické vysílání. Novinkou je podpora Smart TV, na zájemce o televizní služby T-Mobile čeká také nový set-top box s operačním systémem Android TV a T-Mobile zvyšuje počet zařízení, na kterých lze sledovat T-Mobile televizi.

Nová aplikace T-Mobile TV GO nabízí kromě moderního prostředí i spoustu zajímavých funkcionalit. V aplikaci uživatel jednoduše najde například přehled právě vysílaných pořadů na nejsledovanějších stanicích nebo výběr televizního programu v hlavním vysílacím čase. T-Mobile TV GO také umožní vrátit se v televizním programu až o 7 dnů zpět i pokračovat ve sledování rozkoukaných pořadů z předchozích dnů. Nechybí ani možnost podívat se na své nahrané pořady, případně filmy z Videotéky.

Nová aplikace je společná nejen pro všechny televizní služby od T-Mobile, ale i všechna zařízení, na kterých lze TV obsah sledovat: mobil, tablet, internetový prohlížeč, set-top box. A nově i pro chytré televizory.

T-Mobile televize pro chytré televizory

T-Mobile TV GO je nyní dostupná pro chytré televizory Philips s operačním systémem Android TV (verze 6 a vyšší). Verze pro Samsung Smart TV (rok výroby 2017 a novější) bude ke stažení v následujících dnech. Zákazníci tak již nepotřebují set-top box a mohou T-Mobile televizi sledovat přímo po přihlášení ve svém televizoru. Stačí si stáhnout T-Mobile TV GO přímo v aplikačním obchodě v TV. Podpora dalších operačních systémů pro chytré televize (mimo jiné webOS) a Android TV od dalších výrobců bude následovat v příštím roce.

Aplikaci T-Mobile TV GO si uživatelé mohou také stáhnout do svých mobilních zařízení s Androidem a iOS. I jejím prostřednictvím lze pokračovat ve sledování pořadů při přechodu z různých zařízení, například z mobilu na tablet, z televizoru na mobil atd.

TV až ve čtyřech zařízeních najednou

Sledování televizního vysílání už dávno není výsadou jen gauče před televizorem. I proto T-Mobile navyšuje počet zařízení, na kterých lze zdarma sledovat T-Mobile televizi, a to ze 3 na 4. Diváci tak mají nově k dispozici vysílání na dvou televizorech a 4 dalších přístrojích, ať už jde o chytrý telefon, tablet, počítač či aplikaci ve Smart TV. Zákazníci se službou T-Mobile Mobilní televize mohou i nadále využívat dvě zařízení.

Nový set-top box

Novou aplikaci doprovodí také nový OTT set-top box (KAON 6077) s operačním systémem Android TV. Do něj si kromě předinstalovaných aplikací jako například HBO GO, mohou uživatelé stáhnout své oblíbené aplikace Youtube, Spotify a další dostupné pro Android TV. S novým set-top boxem se tak každý televizor stane chytrým. Měsíční pronájem set-top boxu činí 50 Kč s DPH.

Nová verze aplikace T-Mobile TV GO je nyní k dispozici pro nové uživatele televizních služeb, stávající zákazníci budou na novou aplikaci postupně převáděni v následujících měsících.

30 dní zdarma na vyzkoušení T-Mobile televize

Pro zájemce, kteří nemají zkušenost s televizními službami od T-Mobile (tedy i zákazníky konkurence), aplikace také nabízí možnost si službu T-Mobile TV GO vyzkoušet na 30 dní zdarma. V této zkušební verzi balíčku budou dostupné veškeré standardní funkcionality a vybraná sada televizních stanic.

Obrazové podklady najdete zde.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).