T-MOBILE TV PŘINÁŠÍ SVÝM ZÁKAZNÍKŮM LIGU MISTRŮ UEFA

• T-Mobile zařazuje nové TV kanály a přináší zápasy Ligy mistrů UEFA
  • Celkem budou moci zákazníci sledovat pět špičkových fotbalových soutěží
  • Kanály DIGI Sport nahradí hned tři nové TV programy Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4

Praha, 4. srpna 2021 - T-Mobile významně rozšiřuje programovou nabídku T-Mobile TV a do svého sportovního portfolia zařazuje nejlepší fotbalovou soutěž světa UEFA Champions League. Díky nové nabídce budou moci zákazníci T-Mobile prostřednictvím televizních služeb sledovat v nejbližší sezóně 2021-2022 celkem pět špičkových fotbalových soutěží. Vedle nově zařazené Ligy mistrů pokračuje německá Bundesliga, italská Serie A, španělská La Liga i anglická Premier League.

T-Mobile zařazuje nové TV kanály

Fotbalové soutěže UEFA budou vysílány na třech nových kanálech Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. T-Mobile zařadí všechny tyto TV kanály se začátkem soutěží.

Liga mistrů i nejvyšší evropské fotbalové soutěže

Zápasy Ligy mistrů UEFA si mohou zákazníci vychutnat už v předkole play-off, v úterý 17. srpna a ve středu 18. srpna 2021. Skupinová fáze začne v úterý 14. září 2021. Diváci se s novou programovou nabídkou mohou těšit také na zápasy svých oblíbených evropských velkoklubů. První utkání německé Bundesligy a španělské La Ligy startují již v pátek 13. 8. 2021 a italská Serie A je doplní o týden později. Fanoušci ostrovní Premier League si užijí zápolení anglických týmů už od pátku 13. srpna 2021.

DIGI Sport kanály končí

V souvislosti s uvedenými novinkami a zařazením nových TV kanálů dojde k ukončení vysílání stanic DIGI Sport. Zákazníci najdou své oblíbené pořady po 13. srpnu na nových TV kanálech Nova Sport 3 a Nova Sport 4 a nové fotbalové soutěže na Premier Sport 2. K obměně kanálů postupně dojde v jednotlivých televizních službách T-Mobile.

Vlastníkem TV licence na TV kanál Premier Sport 2 je společnost O2. Na produkci TV kanálu se bude podílet kompletní tým komentátorů a moderátorů stanice O2 TV Sport. TV kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4 vzniknou pod taktovkou TV Nova a budou mít podobu prémiových fotbalových kanálů. Na výrobě TV programů a produkci se bude díky zkušenostem z minulých ročníků podílet i tým expertů z DIGI Slovakia.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).