T-MOBILE VÁNOCE: PROSINCOVÁ NABÍDKA JE TU!

• Ke smartphonu Samsung druhý jen za korunu
  • AirPods k iPhonu 11 a iPhonu 11 Pro za jednu korunu
  • 100 MB na den zdarma pro Twist v aplikaci Můj T-Mobile
  • S aplikací Můj T-Mobile dárky v adventním kalendáři každý den

Praha, 28. listopadu - Vánoce se nezadržitelně blíží, a proto T-Mobile ještě vylepšuje svou vánoční nadílku. V prosinci se mohou zákazníci těšit na smartphony Samsung za lákavé ceny, AirPods k iPhonům za korunu či data k předplaceným kartám Twist zdarma. Nebude chybět ani oblíbený adventní kalendář v mobilní aplikaci Můj T-Mobile.

Ke smartphonu Samsung druhý jen za korunu

Chytré telefony patří již řadu let k nejpopulárnějším vánočním dárkům. A T-Mobile naděluje k jednomu smartphonu druhý jen za jednu korunu. Stačí jen uzavřít nebo prodloužit svou stávající smlouvu na dva roky a vybrat si ze speciální vánoční nabídky telefonů.

Po celý prosinec tak T-Mobile nabídne dvě zvýhodněné dvojice smartphonů Samsung. První dvojici reprezentuje Samsung A50 za 8998 Kč s DPH plus Samsung A20e za jednu korunu (standardní cena 5001 Kč s DPH). Kdo si například vybere Můj svobodný tarif M (neomezené volání a SMS) a neomezený internet v mobilu HD, zaplatí za oba telefony jen 4 999 Kč s DPH (dotace 4000 Kč). Druhou prosincovou volbou je Samsung Galaxy S10e (16 998 Kč s DPH) doplněný Samsungem A40 za jednu korunu (standardní cena 6 499 Kč s DPH). Stejně jako si zákazníci sníží cenu dvojice dotací jeden až pět tisíc korun, mohou využít i prodej na splátky bez navýšení.

Extra sleva 1 000 korun na vybrané smartphony

Ani v prosinci nebudou v nadílce T-Mobile chybět chytré telefony za jednu korunu. Jako první přináší Ježíšek Samsung A20e. Kromě standardní dotace získají zákazníci ještě extra slevu 1 000 Kč. Například se smlouvu na Můj tarif M + Neomezená data HD si tak zákazník zlevní Samsung A20e celkem o 5 000 Kč (standardní dotace 4 000 Kč + 1 000 Kč vánoční sleva) a ten tak vyjde jen na jednu korunu (nedotovaná cena 5 001 Kč). Samsung A20e rozhodně nebude jediným chytrým telefonem, který bude v prosinci k mání u T-Mobile za jednu korunu.

Podmíněnou slevu až pět tisíc korun k nové generaci tarifů je možné využít ke všem produktům značky Samsung při uzavření nebo prodloužení smlouvy.

To ale není všechno. Pro fanoušky značky Apple připravil T-Mobile speciální nadílku. K iPhone 11 64 GB v černé nebo bílé barvě mohou získat za jednu korunu bezdrátová sluchátka AirPods (standardní cena 4 999 Kč). Za stejnou cenu dostanou zákazníci AirPods také k iPhone 11 Pro 64 GB v šedé barvě. Jedinou podmínkou je uzavření nebo prodloužení smlouvy na mobilní tarif s měsíční útratou alespoň 1 000 korun. Nabídka platí pro prvních 500 zákazníků a je dostupná ve Značkových a Partnerských prodejnách nebo na infolince operátora (800 73 73 73).

S aplikací Můj T-Mobile dárek na každý den

Stejně jako v létě naděloval T-Mobile neomezená data v mobilní aplikaci Můj T-Mobile i na Vánoce se bude apka digitálními dárečky jen hemžit. Od 1. do 24. prosince najdou uživatelé v Můj T-Mobile speciální adventní kalendář, ve kterém si každý den mohou rozbalit nový dárek.

T-Mobile připravil štědrou nadílku jak z vlastních produktů, tak od externích partnerů z oblasti sportovních aktivit, zážitků, kulturních akcí nebo on-line obsahu.

Twist – data zdarma a balíčky za zvýhodněné ceny

V mobilní aplikaci Můj T-Mobile si mohou příležitostní dataři aktivovat balíček Twist Internet na den 100 MB – první zdarma, který jim přinese v den aktivace prvních 100 MB zdarma. Další internetový provoz je zpoplatněn standardní cenou, tedy maximálně 10 korun za každých 100 MB. Tento balíček si mohou uživatelé v aplikaci zapnout vždy jednou denně od 1. prosince 2019 do 3. ledna 2020.

I nadále si mohou Twisťáci aktivovat roční balíček s dvojnásobkem dat, a ještě s 50% slevou. Na rok tak získají 12 GB (1 GB na měsíc) za 499 korun. Kdo si kupuje data raději na měsíc, získá v listopadu a prosinci balíček s 10 GB dat za cenu měsíčního 5GB balíčku, tedy za 449 Kč s DPH místo 599 Kč s DPH. Tuto cenu si balíček zachová až do doby, než si ho zákazník deaktivuje.

Zásoby 4K televizorů se tenčí

I v prosinci zůstává v platnosti televizní vánoční nadílka. Na zákazníky čeká nový 55palcový UHD televizor Philips za zvýhodněnou cenu, i když zásoby rychle ubývají, možnost aktivovat si balíček tří kanálů „HBO základ“ na dva měsíce zdarma. Od 15. listopadu do 10. ledna navíc dostávají diváci prémiový obsah zdarma – dokumentární kanál BBC Earth a to nejlepší z britské Premier League, španělské La Liga, německé Bundesligy či italské Serie A na Premier Sport HD, DIGI Sport 1 HD a DIGI Sport 2 HD.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).