T-MOBILE VYLEPŠUJE NABÍDKU PRO STUDENTY

• Dva nové studentské tarify pro nové a stávající zákazníky do 27 let
  • Na surfování 6 GB nebo 16 GB dat
  • 100 minut, neomezené SMS a 6 GB dat za 425 korun měsíčně

Praha, 27. listopadu 2019 - T-Mobile po zářijovém představení nových tarifů s pořádnou porcí dat přichází s nabídkou pro mladé zákazníky. Od zítřejšího dne nabízí dva vylepšené tarify pro všechny studenty do 27 let věku. Stejně jako nová generace tarifů přináší zákazníkům hlavně velký objem dat navíc.

S tarifem Student získá zákazník 100 minut, neomezené SMS a 6 GB dat za 425 Kč měsíčně. Oproti stávající podobě tak mladí zákazníci dostanou o 4 GB více, přičemž měsíční útrata jim vzroste o zanedbatelných 26 korun.

Mladí si dnes bez internetu nedovedou představit svou existenci, a proto pro ně T-Mobile vylepšil i tarif Student DATA. Jeho hlavní výhodou je 16 GB dat plus 100 minut a 100 SMS do všech sítí. To vše za 575 korun. Dosud přišel Student DATA na 499 Kč s 10 GB dat.

„Tarify pro mladé patří dlouhodobě k nejoblíbenějším nabídkám T-Mobile a využívá je 10 % našich zákazníků,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a doplňuje: „Studenti jsou datově nároční zákazníci, což se potvrdilo v létě, kdy téměř všichni využili naší nabídky neomezených dat.“

Nové tarify pro mladé lze od 28. 11. 2019 pořídit ve všech standardních prodejních kanálech nebo na speciální internetové stránce www.t-mobile.cz/student. Oba tarify splňují podmínky pro zařazení do rodinného řešení Magenta 1 a díky tomu tak zákazníci získají ještě výhodnější ceny.

K uzavření smlouvy s výhodou pro studenty stačí předložit doklad dokazující, že uživatel ještě neoslavil sedmadvacáté narozeniny (operátor nevyžaduje ISIC kartu). U zákazníků mladších 18 let pak smlouvu může uzavřít zákonný zástupce po předložení rodného listu nebo jiného dokladu dítěte.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).