T-MOBILE VYRÁŽÍ NA LETNÍ FESTIVALY S MOBILNÍMI APLIKACEMI

Speciální mobilní aplikace sci-fi city
Festivalová aplikace pro Colours of Ostrava
Soutěž „Postav vlastní sci-fi city“ o telefony Samsung

Praha, 2. července 2013 – T-Mobile připravil pro letní festivaly Rock for People a Colours of Ostrava, jejichž je partnerem, speciální mobilní aplikaci sci-fi city. Aplikace je určena pro smartphony s operačním systémem iOS a Android, pro návštěvníky obou akcí je zcela zdarma a nabídne řadu unikátních funkcionalit. Bude například možné zadat polohu stanu do digitální mapy a následně ho kdykoli objevit. Dále lze vytvořit skupinu festivalových kamarádů a mít stálý přehled o jejich poloze. Výhodou je rovněž online registrace, díky níž končí ruční vyplňování papírových formulářů. V neposlední řadě bude pomocí aplikace možné platit na baru, kde tak uživatel nebude potřebovat hotovost.

V areálech obou festivalů vyroste T-Mobile scifi city, které nabídne speciální koktejly i zábavu. Kreativní nadání návštěvníků operátor otestuje v soutěži „Postav vlastní scifi city“, v níž každý den odmění toho nejlepšího. Výherci mohou získat Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy S4 či Samsung Galaxy Note 10.1.

„Hledání stanu, ztracená hotovost nebo strach o klíče od auta, to jsou reálné problémy návštěvníků. Soutěžení a zkoušení nových věcí je zase baví. Věříme, že díky naší aplikaci vytvořené na míru festivalovým potřebám řadu problémů odstraníme a zážitky z letních open-airů lidem ještě umocníme,“ říká Markéta Vychytilová, manažerka sponzoringu a akcí T-Mobile.

Návštěvníci festivalu Colours of Ostrava budou mít díky T-Mobile letos poprvé v historii k dispozici i svou festivalovou aplikaci, která bude poskytovat informace týkající se zejména programu a vystupujících.

Operátor nabídne svým zákazníkům v souvislosti s oběma festivaly i další výhody, a to prostřednictvím svého hudebního portálu t-music.cz. Klienti, kteří se chystají na Colours of Ostrava, si mohou do 14. července zakoupit celofestivalovou vstupenku s 10% slevou. K Rock for People zase T-Mobile ve spolupráci s iTunes připravil festivalový soundtrack, který si jeho zákazníci mohou bezplatně stáhnout na t-music.cz/itunes do 5. července.

T-Mobile je dále partnerem letního festivalu Hrady.cz a mediálním partnerem festivalu Mighty sounds. Na přelomu září pak pořádá již 3. ročník festivalu t-music Back to school k zahájení nového akademického roku.

Více informací najdete na t-music.cz.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).