T-Mobile zahájil prodej Apple Watch 7. Jako jediný operátor umožňuje jejich plné využití díky eSIM a službě Apple Watch Connection

Nové modely Apple Watch nabídnou o téměř 20 % větší plochu obrazovky než předchozí generace, přičemž samotný rámeček je menší o 40 %. Retina displej, který u nových modelů nabízí o 70 % vyšší jas, zůstává neustále zapnutý a uživatel tak nemusí zvedat zápěstí nebo aktivovat obrazovku, když chce zkontrolovat čas nebo notifikace. Hodinky se nabíjejí o 33 % rychleji než předchozí generace a nabídnou také pět nových barevných variant hliníkových modelů.

Sedmá generace vyniká především svou odolností vůči prasknutí, protože je nejpevnější ze všech dosud uvedených sérií. Odolnost vůči prachu splňuje normu IP6X a bezproblémové použití ve vodě či rekreační plavání umožňuje voděodolnost do hloubky 50 metrů.

T-Mobile umožňuje jako jediný operátor v ČR plné využití modelů Apple Watch Cellular i bez přítomnosti iPhonu. Díky službě Apple Watch Connection a zabudované elektronické eSIM v hodinkách mohou zákazníci volat ze svého telefonního čísla, aniž by museli být v blízkosti svého iPhonu. S nově aktivovanou službou tak lze z hodinek volat, zasílat a přijímat zprávy, používat hlasovou asistentku Siri, streamovat hudbu, využívat služby vyžadující mobilní připojení i řadu dalších funkcí. Více informací o cenách hodinek i služby je k dispozici na https://www.t-mobile.cz/applewatch

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).