T-Mobile zařazuje do nabídky Apple Watch Series 6 a Apple Watch SE s podporou eSIM a exkluzivně spouští službu Apple Watch Connection

T-Mobile dnes spouští službu Apple Watch Connection a jako první operátor v České republice tak umožňuje plné využití Apple Watch i mimo dosah spárovaného iPhonu. Od dnešního dne také zařazuje do nabídky chytré hodinky Apple Watch Series 6 a Apple Watch SE ve verzi GPS + Cellular s podporou eSIM.

T-Mobile umožňuje jako jediný operátor v ČR plné využití Apple Watch Cellular i bez přítomnosti iPhonu. Díky službě Apple Watch Connection a zabudované elektronické eSIM v hodinkách mohou zákazníci volat ze svého telefonního čísla, aniž by museli být v blízkosti svého iPhonu. S nově aktivovanou službou tak lze z hodinek volat, zasílat a přijímat zprávy, používat hlasovou asistentku Siri, streamovat hudbu, využívat služby vyžadující mobilní připojení i řadu dalších funkcí.

Služba je dostupná pro všechny zákazníky T-Mobile s Apple Watch ve verzi GPS + Cellular, kteří mají aktivovaný mobilní hlasový tarif a aktivují si službu Apple Watch Connection. Spárování hodinek a aktivaci služby zákazník provede jednoduše přímo v aplikaci Watch na iPhonu. Po propojení získají hodinky nastavení tarifu podle telefonu a v síti jsou přihlášené pod stejným telefonním číslem. Zákazník tak může používat obě zařízení současně nebo na sobě zcela nezávisle – např. při sportovních aktivitách může nechat iPhone doma a využívat pouze praktický wearable doplněk v podobě hodinek.

Cena služby Apple Watch Connection je 99 Kč za měsíc. Zákazníci, kteří si ji aktivují do roka od oficiálního uvedení služby získají první tři měsíce zdarma. T-Mobile pro zákazníky rovněž nachystal zvýhodněnou nabídku hodinek v rámci tarifních a extra dotací. Všichni zákazníci T-Mobile, kteří si aktivují nebo prodlouží současnou smlouvu, navíc mohou využít speciální nabídku a získat veškeré modely Apple Watch s tarifním zvýhodněním až 7 000 Kč. Více informací o cenách hodinek i služby je k dispozici na https://www.t-mobile.cz/applewatch.

Apple Watch Series 6 spojují pokročilé wellness a fitness funkce a jsou vybaveny revolučním snímačem a aplikací1 na sledování hladiny kyslíku v krvi, díky níž mají uživatelé lepší přehled o svém celkovém zdraví. Kromě toho nabízí i další hardwarová vylepšení včetně rychlejšího čipu S6 SiP a vestavěného výškoměru, který zobrazuje aktuální nadmořskou výšku a monitoruje převýšení. Operační systém watchOS 7 umožňuje pokročilé sledování spánku, automaticky detekuje mytí rukou, nabízí nové typy tréninku a další vlastnosti, díky kterým mohou být uživatelé aktivní a lépe sledovat své zdraví. Hodinky je možné snadno personalizovat díky široké nabídce nových pouzder a náramků, včetně modré a červené varianty hliníkového pouzdra.

Model Apple Watch SE představují nejlepší kombinaci designu, funkčnosti a příznivé ceny a spojuje hlavní funkce Apple Watch v moderním a oblíbeném designu spolu s dostupnou cenou. Vybírat lze ze tří provedení pouzdra ze 100 % recyklovaného hliníku, hodinky také disponují velkým a pokročilým Retina displejem a nabízejí stejný akcelerometr, gyroskop a stále aktivní výškoměr jako Apple Watch Series 6. Hodinky Apple Watch SE s operačním systémem watchOS 7 obsahují vestavěný kompas na sledování outdoorových aktivit, umí detekovat pád a nabízí řadu dalších funkcí, které umožňují uživatelům být aktivní a zároveň sledovat své zdraví.

Více informací o produktech Apple najdete nawww.apple.com.

(1Naměřené výsledky z aplikace na sledování hladiny kyslíku v krvi nejsou určeny k lékařskému použití, včetně sebediagnózy nebo konzultace s lékařem, a jsou vhodné pouze k obecným účelům spojeným s fitness a wellness.)

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).