T-Mobile zařazuje do nabídky Apple Watch Series 6 a Apple Watch SE s podporou eSIM a exkluzivně spouští službu Apple Watch Connection

T-Mobile dnes spouští službu Apple Watch Connection a jako první operátor v České republice tak umožňuje plné využití Apple Watch i mimo dosah spárovaného iPhonu. Od dnešního dne také zařazuje do nabídky chytré hodinky Apple Watch Series 6 a Apple Watch SE ve verzi GPS + Cellular s podporou eSIM.

T-Mobile umožňuje jako jediný operátor v ČR plné využití Apple Watch Cellular i bez přítomnosti iPhonu. Díky službě Apple Watch Connection a zabudované elektronické eSIM v hodinkách mohou zákazníci volat ze svého telefonního čísla, aniž by museli být v blízkosti svého iPhonu. S nově aktivovanou službou tak lze z hodinek volat, zasílat a přijímat zprávy, používat hlasovou asistentku Siri, streamovat hudbu, využívat služby vyžadující mobilní připojení i řadu dalších funkcí.

Služba je dostupná pro všechny zákazníky T-Mobile s Apple Watch ve verzi GPS + Cellular, kteří mají aktivovaný mobilní hlasový tarif a aktivují si službu Apple Watch Connection. Spárování hodinek a aktivaci služby zákazník provede jednoduše přímo v aplikaci Watch na iPhonu. Po propojení získají hodinky nastavení tarifu podle telefonu a v síti jsou přihlášené pod stejným telefonním číslem. Zákazník tak může používat obě zařízení současně nebo na sobě zcela nezávisle – např. při sportovních aktivitách může nechat iPhone doma a využívat pouze praktický wearable doplněk v podobě hodinek.

Cena služby Apple Watch Connection je 99 Kč za měsíc. Zákazníci, kteří si ji aktivují do roka od oficiálního uvedení služby získají první tři měsíce zdarma. T-Mobile pro zákazníky rovněž nachystal zvýhodněnou nabídku hodinek v rámci tarifních a extra dotací. Všichni zákazníci T-Mobile, kteří si aktivují nebo prodlouží současnou smlouvu, navíc mohou využít speciální nabídku a získat veškeré modely Apple Watch s tarifním zvýhodněním až 7 000 Kč. Více informací o cenách hodinek i služby je k dispozici na https://www.t-mobile.cz/applewatch.

Apple Watch Series 6 spojují pokročilé wellness a fitness funkce a jsou vybaveny revolučním snímačem a aplikací1 na sledování hladiny kyslíku v krvi, díky níž mají uživatelé lepší přehled o svém celkovém zdraví. Kromě toho nabízí i další hardwarová vylepšení včetně rychlejšího čipu S6 SiP a vestavěného výškoměru, který zobrazuje aktuální nadmořskou výšku a monitoruje převýšení. Operační systém watchOS 7 umožňuje pokročilé sledování spánku, automaticky detekuje mytí rukou, nabízí nové typy tréninku a další vlastnosti, díky kterým mohou být uživatelé aktivní a lépe sledovat své zdraví. Hodinky je možné snadno personalizovat díky široké nabídce nových pouzder a náramků, včetně modré a červené varianty hliníkového pouzdra.

Model Apple Watch SE představují nejlepší kombinaci designu, funkčnosti a příznivé ceny a spojuje hlavní funkce Apple Watch v moderním a oblíbeném designu spolu s dostupnou cenou. Vybírat lze ze tří provedení pouzdra ze 100 % recyklovaného hliníku, hodinky také disponují velkým a pokročilým Retina displejem a nabízejí stejný akcelerometr, gyroskop a stále aktivní výškoměr jako Apple Watch Series 6. Hodinky Apple Watch SE s operačním systémem watchOS 7 obsahují vestavěný kompas na sledování outdoorových aktivit, umí detekovat pád a nabízí řadu dalších funkcí, které umožňují uživatelům být aktivní a zároveň sledovat své zdraví.

Více informací o produktech Apple najdete nawww.apple.com.

(1Naměřené výsledky z aplikace na sledování hladiny kyslíku v krvi nejsou určeny k lékařskému použití, včetně sebediagnózy nebo konzultace s lékařem, a jsou vhodné pouze k obecným účelům spojeným s fitness a wellness.)