T-MOBILE ZAŘAZUJE DO NABÍDKY HERNÍ KONZOLE PLAYSTATION 4

Konzole Sony PS4 se 3 hrami a 3měsíčním členstvím služby PlayStation Plus stojí 7 999 Kč
Zařízení je možné pořídit na splátky bez navýšení i využít zvýhodněné ceny při uzavření nové či prodloužení stávající smlouvy
Operátor spouští i soutěž o 1 konzoli PS4 v limitované edici Days of Play na svém profilu na Facebooku

T-Mobile vstupuje do světa herní zábavy ve spolupráci se společností SONY a od 18. června 2018 zařazuje do své nabídky herní konzole Playstation 4. Noví i stávající zákazníci si mohou zařízení vyzkoušet na vybraných prodejnách operátora, pořídit na kterékoli prodejně či případně prostřednictvím infolinky.

Herní konzole PS4 Slim 500 GB s trojicí her Driveclub, Horizon Zero Dawn a Ratchet & Clank a tříměsíčním členstvím PS+ vyjde na 7 999 Kč. Při uzavření nové či prodloužení stávající smlouvy na mobilní služby je možné využít dotace až do výše 4 000 Kč dle zvoleného tarifu, stejně tak je možné zařízení pořídit na splátky.

Ode dnešního večera rovněž na profilu operátora na Facebooku startuje soutěž o jednu herní konzoli PS4 a 2x roční členství v PS+.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).