T-MOBILE ZAVÁDÍ JAKO PRVNÍ NÁKUP KREDITŮ DO HER NA FACEBOOKU V MOBILU

Rychlá možnost nákupu herních extra bonusů
Během prvního měsíce 10 000 nákupů přes počítač

Praha, 4. dubna 2013 – T-Mobile zavádí jako první operátor v České republice pro své zákazníky placení za nákupy kreditů do her na Facebooku přes internetový prohlížeč v mobilu. Platba je pro tarifní zákazníky hrazena přímo z vyúčtování služeb, pro uživatele předplacených karet Twist pak z kreditu. Jedinou podmínkou je aktivní služba m-platba.

Sociální síť Facebook poskytuje svým uživatelům celou řadu her zdarma, jsou to např. FarmVille, Top eleven nebo Mafia Wars, Samotný základ hráče nic nestojí, hry se ale dají zpestřit různými extra bonusovými vylepšeními, která jsou zpoplatněna.

Princip nákupu prostřednictvím m-platby je již dobře známý, v prostředí internetového prohlížeče mobilního telefonu se při výběru způsobu platby jen zvolí možnost „mobilní telefon“. Pro úhradu pak bude použita služba T-Mobile m-platba, kterou mají automaticky k dispozici všichni nefiremní zákazníci. Částku naleznou tarifní klienti následně na svém měsíčním vyúčtování v sekci platební služby. Twist zákazníkům je suma ihned stržena z kreditu.

Nákup Facebook kreditů přímo ve Facebook aplikaci mobilního telefonu našich zákazníků je dostupný pouze pro telefony s operačním systémem WindowsPhone a Blackberry.

10 000 uskutečněných nákupů
Již od konce února letošního roku mají zákazníci operátora možnost za kredity na Facebooku platit rychle a on-line ve svém počítači službou m-platba prostřednictvím vlastního telefonního účtu. Po zadání telefonního čísla je uživatelům prostřednictvím SMS zaslán bezpečnostní kód, kterým potvrdí v okně internetového prohlížeče nákup. Oblíbenost této platební metody zaznamenala raketový start, což dokládá více než 10 000 uskutečněných nákupů za jediný měsíc od spuštění této služby.

Z bezpečnostních důvodů činí maximální hodnota jedné transakce přes m-platbu 1 500 korun a denní limit je nastaven na 3 000 korun s DPH. Podrobnosti o m-platbě, její aktivaci a způsobech použití najdou všichni zákazníci v Můj T-Mobile.

Zájem o platby prostřednictvím mobilního telefonu neustále roste, operátor se proto snaží přinášet zákazníkům stále nové možnosti, rozvíjet tuto službu a implementovat nová řešení.

Více na www.t-mobile.cz.