T-MOBILE ZAVÁDÍ PLATBU Z VYÚČTOVÁNÍ I ZA NÁKUPY U SLUŽEB OD APPLE

Pohodlně, bezpečně a bez platební karty mohou nově nakupovat zákazníci T-Mobile v App Store a v dalších službách od Apple. T-Mobile jako první operátor v Česku spustil platbu z vyúčtování či stržením z kreditu u uživatelů předplacených služeb.

Tzv. platbou z vyúčtování mohou zákazníci nově platit za nákup aplikací, her, hudby, knihy ve App Store, Apple Music, iTunes a iBooks. Útrata jim bude následně zahrnuta do měsíčního vyúčtování nebo stržena z kreditu v případě předplacených karet.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).