T-MOBILE ZŮSTÁVÁ PARTNEREM FOTBALOVÉ REPREZENTACE

Praha, 31. července 2014 – Partnerství T-Mobile s českou fotbalovou reprezentací bude pokračovat. Operátor 1. září 2014 podepíše novou smlouvu se společností STES, nositelkou marketingových a reklamních práv Fotbalové asociace České republiky (FAČR). Smlouva bude uzavřena na dva roky, T-Mobile tedy zůstává generálním partnerem fotbalové reprezentace minimálně do evropského šampionátu Euro 2016, který bude hostit Francie.

„Věrným partnerem českého fotbalu jsme už řadu let. Věříme, že pod vedením trenéra Pavla Vrby se našim sportovcům bude dařit,“ říká Milan Vašina, generální ředitel společnosti T-Mobile, a dodává: „Partnerství s FAČR a STES pro nás není pouze podporou české reprezentace, ale sportu, který je v ČR stále tím nejpopulárnějším. “

Předseda FAČR Miroslav Pelta k prodloužení smlouvy prohlásil: „Velmi si cením pevného spojení a vzájemné důvěry mezi fotbalovou reprezentací a naším dlouholetým partnerem společností T-Mobile. Věřím, že se nám společnými silami podaří pomoci českému národnímu týmu k účasti na EURU 2016 ve Francii a v budoucnu se budeme těšit z dalších úspěchů českého fotbalu.“

T-Mobile je generálním partnerem fotbalové reprezentace již od roku 1998. Stávající smlouva vyprší 31. srpna. Bližší podmínky spolupráce na další dvouleté období oznámí T-Mobile a STES počátkem září na společné tiskové konferenci spojené s podpisem nové smlouvy.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).